• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Românii au talent, 8 martie. Aleksandra Kiedrowicz a câștigat „Polonia are talent”, iar pentru România a pregătit un moment cu totul și cu totul special: „Ceea ce veți vedea e o premieră!”

Românii au talent, 8 martie. Aleksandra Kiedrowicz a câștigat „Polonia are talent”, iar pentru România a pregătit un moment cu totul și cu totul special: „Ceea ce veți vedea e o premieră!”

Mama sa a înscris-o la cursuri de dans popular, unde a început să realizeze cât de mult îi place să performeze. Cu toate acestea, dansul popular nu era stilul ei. După câteva luni, a început să meargă la cursuri de dans modern fără ca părinții ei să știe.

În cele din urmă, le-a recunoscut acest mic „secret” și aceștia au lăsat-o să continue. Cu timpul, a devenit artist solo și a început să câștige competiții naționale și internaționale

În prezent, Aleksandra își trăiește visul: performează în întreaga lume. Dar pe termen lung, ar dori să deschidă o școală profesionistă de circ pentru copiii mici care doresc să devină artiști, deoarece ea nu a avut ocazia să se antreneze sub îndrumarea unui profesionist, fiind complet autodidactă.

Părinții Alekdandrei voiau ca ea să meargă la facultate și să devină avocat. Era o elevă foarte bună, dar știa că nu este calea potrivită pentru ea.

Aleksandra a câștigat „Polonia are talent”, iar pentru scena din România a pregătit un moment cu totul și cu totul special. 

Ceea ce veți vedea azi e o premieră!”, a spus concurenta pe scenă. Acrobata a fost aplaudată în picioare de toți jurații. 

Andi Moisescu: „Am amuțit!”;

Andra: „Te-am admirat! A fost un moment tare tare frumos și tu ești o femeie foarte foarte frumoasă. Iubesc să văd femei frumoase și puternice”;

Mihai Bobonete: „Andi s-a uitat la numărul tău ca la Monalisa”;

Andi Moisescu: „Îți dau cuvântul meu de onoare că am avut de mai multe ori senzația în timpul numărului ei că privesc niște tablouri. Mi se pare că am văzut grație pură! Am văzut foarte multă siguranță! M-am bucurat de fiecare tablou pe care l-am văzut în fața ochilor. Mă recunosc vrăjit și nu regret!”;

Vezi momentul și jurizarea în materialul VIDEO de mai sus. 

Emisiunea integrală poate fi vizionată și pe VOYO. Ediția a 6-a este disponibilă în avans cu 7 zile pe VOYO.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni