• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Românii au talent, 8 martie. Băieții de la Forbidden Nights le-au oferit doamnelor și domnișoarelor un show incendiar de striptease: „Ceea ce a fost în seara asta este doar un teaser!”

Românii au talent, 8 martie. Băieții de la Forbidden Nights le-au oferit doamnelor și domnișoarelor un show incendiar de striptease: „Ceea ce a fost în seara asta este doar un teaser!”

Grupul s-a format acum 10 ani, fiind primul show cu performeri exclusiv bărbați, care include și elemente de circ.

Gallery

​Sunt cotați ca fiind una dintre cele mai bune trupe de acest gen din Europa.

Grupul lor performează o serie de momente care includ aerial silk, cyr wheel, spectacol cu foc, toate combinate cu dans și acrobații.

Băieții de la Forbidden Nights și-ar dori să ajungă în finala Românii au talent doar ca să ne surprindă la fiecare etapă.

Andra: Chiar mă gândeam ce număr o să intre pe scenă pentru că s-au așezat aici în față toate colegele de la casting, de la producție și am zis e ceva. O să fie ceva. Trebuie să vă spun că eu nu am fost niciodată la un spectacol de genul ăsta și mă gândesc că mai sunt femei ca și mine și sigur le-ați făcut o bucurie”;

Mihai Bobonete: „Eu zic așa că voi sunteți niște stripperi foarte talentați. Faceți show. Arătați cum arătați. Se vede că munciți foarte mult”;

Vezi momentul și jurizarea în materialul VIDEO de mai sus. 

Emisiunea integrală poate fi vizionată și pe VOYO. Ediția a 6-a este disponibilă în avans cu 7 zile pe VOYO.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni