• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Românii au talent, 15 martie. Copiii din grupul „Nedeia” i-au făcut pe spectatori să aplaude minute în șir. Andra a cântat muzică populară împreună cu ei

Românii au talent, 15 martie. Copiii din grupul „Nedeia” i-au făcut pe spectatori să aplaude minute în șir. Andra a cântat muzică populară împreună cu ei

Sunt îndrăgostiți de folclor și duc mai departe obiceiurile strămoșești. Tinerii din grupul „Nedeia” au ridicat sala în picioare cu energia lor, iar juriul i-a răsplătit cum se cuvine, cu 4 de „Da”.

În urmă cu 7 ani, Elena Bălan a înființat Grupul vocal folcloric “Nedeia” din Novaci, Gorj. Acest grup este alcătuit din 18 elevi cu vârste cuprinse între 9 și 22 de ani. Toți sunt copiii crescătorilor de animale de pe Transalpina.

În puținul timp liber pe care îl au, copiii își ajută părinții cu tot ceea ce presupune îngrijirea animalelor din gospodărie. Majoritatea au stâne de oi.

Copiii ne mărturisesc că cel mai frumos moment al lor, ca grup, a fost când au trecut de prima etapă de preselecții la Românii au talent. 

Gallery

Vezi momentul și jurizarea în materialul VIDEO de mai sus. 

Emisiunea integrală poate fi vizionată și pe VOYO. Ediția a 7-a este disponibilă în avans cu 7 zile pe VOYO.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni