• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Românii au talent, 22 martie. Sunt plini de energie și carismatici! Dansatorii de la Strong Junior, coregrafie explozivă pe scena talentelor: „Ne-am îmbrăcat așa ca să luăm Golden Buzz”

Românii au talent, 22 martie. Sunt plini de energie și carismatici! Dansatorii de la Strong Junior, coregrafie explozivă pe scena talentelor: „Ne-am îmbrăcat așa ca să luăm Golden Buzz”

Denumirea trupei este „Strong Junior” pentru că este trupa cea mai mare ca și vârstă din școala din care fac parte. Sunt puternici, ambițioși, au atitudine și sunt un exemplu pentru grupele mai mici care vin din urmă.

Gallery

Grupul s-a format în 2020, de către coregraful Alin Ciobotaru. Cel mai fericit moment pentru ei a fost când au câștigat locul I la o competiție internațională desfășurată în Bulgaria.

Pe lângă dans, unii dintre membri grupului mai practică și alte sporturi- karate, kempo, handbal, volei.

Și-au dorit să vină la Românii au talent pentru a simți pe pielea lor cum e să performezi pe o alt fel de scenă, diferită de cele din competiții.

Membrii trupei Strong Junior au umplut scena cu energia lor.

Noi ne-am îmbrăcat așa ca să luăm Golden Buzz, avem culoarea Golden Buzz-ului”, a spus unul dintre puști după prestația de pe scena talentelor.

Andi Moisescu:Știu că sunteți sclipitori din start!”;

Dragoș Bucur:Aveți ceva energie, se vede că sunteți uniți, că vă mișcați bine, sunteți pe drumul cel bun. Eu cred că puteți să ajungeți și-n semifinale! Puteți să cuceriți și sufletele oamenilor, dar până la Golden Buzz mai e un picuț”;

Vezi momentul și jurizarea în materialul VIDEO de mai sus. 

Emisiunea integrală poate fi vizionată și pe VOYO. Ediția a 8-a este disponibilă în avans cu 7 zile pe VOYO.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni