• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Românii au talent, 22 martie. La 14 ani, Alesia Stanciu e mândră că poate promova moștenirea culturală românească prin muzica sa: „A adus veselie!”

Românii au talent, 22 martie. La 14 ani, Alesia Stanciu e mândră că poate promova moștenirea culturală românească prin muzica sa: „A adus veselie!”

Alesia are 14 ani și este din Rădeana, de lângă Onești, și iubește să cânte muzică populară. Bunica sa are un ansamblu de dansuri populare și a implicat-o într-un spectacol pe când Alesia avea doar 6 ani.

Gallery

​Muzica populară o atrage, iar ea se consideră diferită de alți copii care ascultă genuri muzicale precum trap.

Talentul său pentru muzică populară este o moștenire de la străbunica sa, care cânta în corul bisericii. Alesia este singură la părinți. Mama ei este deține un magazin, iar tatăl este șofer.

Alesia cântă la diverse evenimente, dar doar muzică populară. A reușit să strângă bani și și-a cumpărat recent un microfon și haine noi.

Adolescenta este o mică vedetă în comunitatea ei. De mică, Alesia și-a dorit să participe la Românii au talent, iar faptul că a trecut de preselecții este un vis împlinit. Ea se mândrește că poate promova moștenirea culturală românească prin muzica sa.

Andra: „În primul rând, te felicit pentru alegerea înțeleaptă. Vreau să vă aduc la cunoștință că ceea ce a cântat pare ușor, dar e foarte greu de făcut trilu ăla”;

Andi: „Se descurcă foarte bine și a adus exact ce trebuia să aducă din zona ei de acolo. A adus veselie, bucurie și spiritul ăsta pe care noi l-am mai simțit venit din zona Moldovei!”;

„Folclorul atacă etapa următoare cu 4 de DA”, a conchis Andra.

Vezi momentul și jurizarea în materialul VIDEO de mai sus. 

Emisiunea integrală poate fi vizionată și pe VOYO. Ediția a 8-a este disponibilă în avans cu 7 zile pe VOYO.

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni