• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • O franțuzoaică s-a îndrăgostit iremediabil de țara noastră și s-a mutat într-un sat din Munții Apuseni. Cum i-a cucerit Elizabeth Lamendin pe jurații de la Românii au talent

O franțuzoaică s-a îndrăgostit iremediabil de țara noastră și s-a mutat într-un sat din Munții Apuseni. Cum i-a cucerit Elizabeth Lamendin pe jurații de la Românii au talent

Elizabeth vine din Picardia, un sat foarte mic din Franța. Tânăra cântă la voce și acordeon. A inspirat-o unchiul ei, care cântă și el la acordeon. Spune că este un instrument de inimă, de aceea se și ține la piept.

Gallery

​Elizabeth este artist stradal și spune că acesta este cel mai frumos sentiment.

Prima oară a venit în România în 2009, pentru că era atrasă de muzica balcanică. A ajuns în Brașov și în mai multe sate și localități din apropiere. Acolo s-a îndrăgostit de Marian, care cânta la acordeon. Au fost împreună timp de 3 ani, dar din cauza culturii și a diferențelor de tradiții, relația nu a mai mers.

În prezent nu este căsătorită, dar are un iubit român, și el este tot acordeonist. Sunt împreună de 7 ani. Au împreună 3 băieți: Gaston, Mugurel și Cazimir.

Elizabeth spune că se simte mai mult româncă decât franțuzoaică și că e îndrăgostită iremediabil de țara noastră. Elizabeth locuiește cu iubitul și cei trei copii într-un sat din Munții Apuseni. 

„Mulți oameni mi-au zis că-i inspir”, a declarat Elizabeth la audiții. Franțuzoaica nu a reușit s-o convingă pe Andra, dar a primit 3 de DA și merge în etapa următoare.

Vezi momentul și jurizarea în materialul VIDEO de mai sus. 

Emisiunea integrală poate fi vizionată și pe VOYO. Ediția a 8-a este disponibilă în avans cu 7 zile pe VOYO.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni