• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Românii au talent, 22 martie. Cine este Rokas Bernatonis, magicianul care deține două recorduri Guinness: „O să fac ceva ce n-am mai făcut niciodată în fața publicului!”

Românii au talent, 22 martie. Cine este Rokas Bernatonis, magicianul care deține două recorduri Guinness: „O să fac ceva ce n-am mai făcut niciodată în fața publicului!”

Un prieten al bunicului său i-a arătat un truc de magie pe când Rokas avea 13 ani. A fost atât de uimit încât l-a întrebat pe magician care este secretul trucului, dar fără succes.

Gallery

Rokas l-a întrebat continuu timp de o oră și, în cele din urmă, magicianul i-a dezvăluit cum se făcea trucul.  Rokas a fost atât de uimit încât a început să-l prezinte tuturor din jurul lui. Astfel, și-a dat seama că asta își dorește să facă pentru tot restul vieții.

Originar dintr-un mic oraș din Lituania, Rokas este un magician premiat care a fost cap de afiș la spectacole în întreaga Europă și SUA.

A oferit spectacole pentru numeroase companii de top, inclusiv Apple, Dell, Volkswagen, Nike și grupul BMW.

A câștigat două Guinness World Records diferite. Când avea 22 de ani, a doborât primul record pentru cea mai înaltă aruncare a unei singure cărți de joc. Abia atunci cariera lui a luat avânt.

Satisfacția lui cea mai mare este dată de reacțiile oamenilor la trucurile sale, oameni de vârste și culturi diferite.

Vezi momentul și jurizarea în materialul VIDEO de mai sus. 

Emisiunea integrală poate fi vizionată și pe VOYO. Ediția a 8-a este disponibilă în avans cu 7 zile pe VOYO.

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni