• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Românii au talent, 22 martie. Anamaria Trotea a îmbinat dansul cu actoria și s-a întors pe scena talentelor cu o coregrafie spectaculoasă: „Mi-ai confirmat de data trecută că ești talentată!”

Românii au talent, 22 martie. Anamaria Trotea a îmbinat dansul cu actoria și s-a întors pe scena talentelor cu o coregrafie spectaculoasă: „Mi-ai confirmat de data trecută că ești talentată!”

Pe lângă faptul că dansează, Anamaria este și creator de conținut pe social media, unde are peste 1 milion de urmăritori.

Gallery

Anamaria s-a autodepășit în momentul în care a început să prindă curajul de a posta pe internet și a văzut că lumea apreciază tipul de conținut pe care ea îl face (dansuri, machiaj, tranziții). Acest lucru i-a dat încredere să se implice mai serios în acest domeniu și a ajuns să se poată întreține din asta.

Anamaria speră să poată schimba viețile altor persoane, să inspire alți copii și poate chiar să le predea.

A venit la Românii au talent pentru a le arăta tuturor copiilor care o urmăresc și care poate o consideră un exemplu, că trebuie mereu să țintească sus și să aibă curajul de a-și împărtăși talentele, pentru că știe că mulți dintre ei sunt timizi, nesiguri și se simt rușinați.

Vezi momentul și jurizarea în materialul VIDEO de mai sus. 

Emisiunea integrală poate fi vizionată și pe VOYO. Ediția a 8-a este disponibilă în avans cu 7 zile pe VOYO.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni