• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Skaterul Isamu Yamamoto a ridicat toți jurații de la Românii au talent în picioare. Andra: „Este pentru prima oară când mi se face piele de găină la un astfel de moment!”

Skaterul Isamu Yamamoto a ridicat toți jurații de la Românii au talent în picioare. Andra: „Este pentru prima oară când mi se face piele de găină la un astfel de moment!”

Isamu a învățat multe trucuri de la mulți skateboarderi, mergând la skatepark-uri sau în locuri unde erau skateri pricepuți. Aceștia obișnuiesc să se învețe unii pe alți și treptat a început să pună cap la cap trucurile pe care le-a învățat.

Gallery

​Isamu dorește ca acest sport să se răspândească și vrea să fascineze cât mai mulți oameni din lume și să devină una dintre disciplinele olimpice. Acesta este cel mai mare vis al lui.

Cele mai fericite momente din viața lui au când a câștigat locul I într-un concurs de skateboard pentru prima dată și când a câștigat locul I la Campionatul Mondial World Round-Up.

Avea doar 14 ani și a fost prima persoană care a câștigat acest campionat mondial folosind două skateboard-uri în același timp.

Andi Moisescu: „Absolut spectaculos! Și am văzut niște trickuri pe care nici nu le credeam posibile. Ești clar un fenomen! Ai resetat tot ce putea să însemne reper pentru mine în materie de jonglerie pe bază de skateboard”;

Andra: „Este pentru prima oară când mi se face piele de găină la un astfel de moment!”

Vezi momentul și jurizarea în materialul VIDEO de mai sus. 

Emisiunea integrală poate fi vizionată și pe VOYO. Ediția a 8-a este disponibilă în avans cu 7 zile pe VOYO.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni