• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Românii au talent, 5 aprilie. Alina Dumitruc, o poveste emoționantă spusă în pași de dans: „Tot ceea ce ai făcut tu pe scenă a emanat bunătate!”

Românii au talent, 5 aprilie. Alina Dumitruc, o poveste emoționantă spusă în pași de dans: „Tot ceea ce ai făcut tu pe scenă a emanat bunătate!”

Alina este din Reșița și este studentă la Universitatea de Sport din Reșița, în anul III. Mama este casnică, tatăl este vânzător.

Gallery

Mai are un frate în vârstă de 29 de ani și o soră în vârstă de 33 ani. Aceștia o mai ajută pe Alina cu bani, deoarece părinții nu își permit.

Alina face gimnastică ritmică de la vârsta de 4 ani, iar mama a fost cea care a îndrumat-o spre acest sport. Cu timpul, a realizat că îi place mult mai mult să danseze, așa că s-a reorientat.

Mihai Bobonete: „Eu m-am simțit foarte bine și tot ceea ce ai făcut tu pe scenă a emanat bunătate și este foarte greu să faci asta! Îți mulțumesc pentru numărul din seara asta. Din partea mea ai un DA sensibil!”;

Andi Moisescu: „Se vede pasiunea ta pentru dans!”;

Andra: Dansul tău mi s-a părut cel mai sincer. Nu mi s-a părut a fost ceva teatral, deși dansul acesta este combinat cu puțin teatru. La tine a părut atât de reală fiecare mișcare. A părut că e din suflet fiecare mișcare a ta!”;

Vezi momentul și jurizarea în materialul VIDEO de mai sus. 

Emisiunea integrală poate fi vizionată și pe VOYO. Ediția 10 este disponibilă în avans cu 7 zile pe VOYO.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni