• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • EXCLUSIV Ansamblul Hecenii, prima reacție după mesajul transmis de președinta Maia Sandu: „Chiar nu ne-am așteptat la așa ceva!”

EXCLUSIV Ansamblul Hecenii, prima reacție după mesajul transmis de președinta Maia Sandu: „Chiar nu ne-am așteptat la așa ceva!”

EXCLUSIV Ansamblul Hecenii, prima reacție după mesajul transmis de președinta Maia Sandu: „Chiar nu ne-am așteptat la așa ceva!”

Dansul autentic a fost la cel mai înalt nivel pe scena Românii au talent în ediția din 5 aprilie. Ansamblul Hecenii din Republica Moldova a oferit o performanță incredibilă, care a făcut-o pe Andra să apese Golden Buzz, egal cu o calificare directă în semifinală.

Gallery

Reușita membrilor ansamblului a fost una care a marcat și o premieră în istoria emisiunii, demonstrând că toată munca a meritat!

Butonul auriu și laudele primite de cei din Ansamblu nu au trecut neobservate. Maia Sandu, președinta Republicii Moldova, a postat pe pagina ei de facebook un mesaj extrem de important de laudă, dar și de susținere pentru dezvoltarea celor de la Hecenii.

„Îndemn Guvernul să găsească, cât mai rapid, împreună cu Administrația Publică Locală din raionul Sângerei un spațiu nou, modern, care corespune necesităților, așa încât acești copii să poată dansa și promova tradițiile noastre în continuare. De asemenea, i-am invitat pe acești tineri minunați, alături de coregraful Dionisie Cobîlaș la Președinție”, a notat aceasta pe pagina ei de social media.

În exclusivitate, câțiva dintre membrii ansamblului ne-au spus cum au reacționat când au văzut mesajul de la șefa statului, dar și ce însemnătate are pentru ei.

Invitația la Președinție, din partea doamnei Maia Sandu, este o onoare imensă pentru ansamblul nostru și ne arată că munca noastră este apreciată și susținută la cel mai înalt nivel”, ne-a zis Aliona Palagniuc.

Victoria Zolotușca spune că „invitația doamnei Maia Sandu, la Preșidenție, ne-a surprins pe majoritatea din noi, dar totodată ne-a oferit și o mare oportunitate de a avea în continuare condiții favorabile de muncă. Mulțumirea din partea dumneaei ne motivează și mai mult să continuăm să promovăm ceea ce au dorit să rămână veșnic, strămoșii noștri”.

Mădălina Arcea a mai adăugat că „faptul că Doamna Maia Sandu a postat un mesaj de încurajare și ne-a invitat la Președinție a fost ceva de neuitat, chiar nu ne-am așteptat la așa ceva și am fost plăcut uimiți. Această oportunitate înseamnă pentru noi foarte mult deoarece în așa mod am putut fi auziți și putem spera la condiții de muncă mai bune”.

Invitația doamnei preşedinte a fost ceea ce ne-a surprins , dar totodată ceea ce ne-a bucurat enorm, deoarece pentru noi s-au deschis noi drumuri și noi posibilități”, a menționat Valeria Prociuc.

Iulian Postoroncă ne-a mai declarat că „am fost uimiți când am observat că și președinta țării, doamna Maia Sandu, ne-a observat și că ne-a invitat la Președinție. Acest fapt este o oportunitate pentru dezvoltarea în continuare a ansamblului nostru, deoarece având sprijin din partea societății noi vom putea progresa și ne vom putea îmbunătăți pe noi înșine”.

Românii au talent, o nouă ediție, vineri, de la 20:30, la PRO TV și, în avans, pe VOYO.

VEZI ÎN VIDEO-UL DE MAI JOS PRESTAȚIA CARE A FĂCUT-O PE ANDRA SĂ APESE GOLDEN BUZZ-ul

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni