• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Românii au talent, 12 aprilie. O visătoare autentică, o concurentă care vrea să arate că nu a renunțat la pasiunea ei, revine în fața țării: „Am venit cu propria mea melodie, propriile mele versuri”

Românii au talent, 12 aprilie. O visătoare autentică, o concurentă care vrea să arate că nu a renunțat la pasiunea ei, revine în fața țării: „Am venit cu propria mea melodie, propriile mele versuri”

Românii au talent, 12 aprilie. O visătoare autentică, o concurentă care vrea să arate că nu a renunțat la pasiunea ei, revine în fața țării: „Am venit cu propria mea melodie, propriile mele versuri”

E vineri, e momentul din săptămână când luminile se aprind pe cea mai importantă scenă! Locul unde orice e posibil pentru cei care cred în puterea lor de a visa. În această seară, celebrăm libertatea de a visa și oamenii care au curajul de a face un pas în plus pentru pasiunea lor. În țara noastră există o mare foame de vis, iar în această seară, de la 20:30, locul este cel potrivit, într-o nouă ediție Românii au talent. E vremea să aflăm cum... România visează!

Șansa pentru fiecare concurent să devină ce visează să fie este diseară exact unde ar trebui să fie, la PRO TV și pe VOYO! Andi, Andra, Dragoș și Bobo s-au așezat la masa juriului și sunt pregătiți să le ofere tuturor celor care vor veni în fața lor DA-urile visate, dar și laudele care-i poartă mai departe decât puteau spera. În culise, cu energia care-i caracterizează, îi așteaptă, ca de fiecare dată, Smiley și Pavel Bartoș.

O visătoare autentică, o concurentă care vrea să arate că nu a renunțat la pasiunea ei, revine în fața țării pentru a cânta și a demonstra că la prima participare nu a arătat totul. ”Am venit pentru a-mi depăși emoțiile. Pe scenă am un pic mai mare trac decât se poate. Este a doua oară când vin. Am venit cu propria mea melodie, propriile mele versuri, am luat 3 sau 4 de NU, nu mai știu exact. A fost o experiență plăcută. Am plâns la sfârșit, ca un copil mic. La muncă au râs toți de mine, am fost luată în bătaie de joc și m-a durut. Am fost criticată și judecată. Am decis să vin din nou ca să-mi depășesc emoțiile”, va mărturisi ea.

Comunitatea de metal este subdezvoltată în România, merită mai multă atenție. Sunt foarte multe stereotipuri care nu ne ajută”, vor povesti membrii unei trupe de folk methal, din București, deciși să facă spectacol pe scenă. Ce părere vor avea jurații despre prestația lor, urmează să aflăm în doar câteva ore.

Fie că este vorba despre magie, dans liric, teatru de păpuși... cu picioarele, acrodance sau interpretări la chitară, toți au un vis – să fie apreciați și recunoscuți pentru ceea ce fac! Cine va reuși, aflăm diseară.

Concurenții sunt pregătiți, să înceapă aplauzele! Nu ratați, de la 20:30, cea de-a zecea ediție a sezonului #14fenomen, Românii au talent, la PRO TV. Emisia poate fi urmărită, în avans, pe VOYO.

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni