• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Aerostar, grupul de gimnaști alcătuit din 23 de fete și 2 băieți care a făcut show la Românii au talent. Andra: „Un moment de genul acesta aduce atâta bucurie în sufletul meu!”

Aerostar, grupul de gimnaști alcătuit din 23 de fete și 2 băieți care a făcut show la Românii au talent. Andra: „Un moment de genul acesta aduce atâta bucurie în sufletul meu!”

Sunt un grup de 25 de copii, care se ocupă cu gimnastica aerobică la Clubul Aerostar din București. Pe lângă pasiunea pe care o au în comun, sunt și foarte buni prieteni. Andra a fost impresionată de momentul lor complex, prezentat la Românii au talent.

Gallery

​Au între 8 și 16 ani și se antrenează împreună de câțiva ani. Relația dintre ei este foarte strânsă deoarece petrec mult timp împreună la antrenamente, la concursuri și în cantonamente. Atunci când intră în sala de antrenament, au sentimentul de "acasă".

„După ce evoluăm pe scenă și ne așteaptă o echipă întreagă cu brațele deschise, indiferent de rezultat, este cel mai plăcut sentiment”, spun copiii. 

La acro-dance, sunt campioane internaționale, iar pe plan național au în palmares medalii de aur. La gimnastică aerobică, au câștigat medalia de aur la Campionatul Național de Gimnastică Aerobică, iar pe baza acestui rezultat, România va fi reprezentată la Campionatele Balcanice pentru juniori.

Au mai participat la Românii au talent, în sezonul 12, și au luat 4 de DA. Anul acesta sunt mai determinați ca niciodată să câștige. 

Printre membrii grupului se numără și copii cu talent muzical, dar și actoricesc.

VEZI MOMENTUL INTEGRAL MAI SUS. 

Emisiunea poate fi urmărită în avans pe VOYO

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni