• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • „Două perechi de frați” au venit la Românii au talent cu un moment fabulos de folclor din Maramureșul istoric. Andra: „Tot ce vine din zona asta e atât de colorat și de energic”

„Două perechi de frați” au venit la Românii au talent cu un moment fabulos de folclor din Maramureșul istoric. Andra: „Tot ce vine din zona asta e atât de colorat și de energic”

Grupul este format din doi frați români și doi frați de origine uraineană. Raul și Amalia locuiesc în Bârsana, Maramureș, iar Alexandru și Ilie vin din Ucraina. Copiii au adus un moment unic de folclor pe scena de la Românii au talent.

Cei 4 s-au format ca grup, acum 2 ani, la inițiativa tatălui Amaliei și al lui Raul. Acesta a văzut un clip pe Facebook cu cei 2 ucraineni și i-a contactat.

Grupul participă la evenimente, nunți, botezuri, fiind solicitați frecvent.

Raul și Amalia ne spun că trăiesc într-o curte mare și frumoasă, în timpul liber îngrijesc animalele, iar Raul joacă și fotbal.

În satul lui Alexandru și Ilie se ascultă muzică populară de la Maramureș, deoarece zonele sunt apropiate. Familiile lor se înțeleg foarte bine între ele.

Alexandru și Ilie cântă la Dobă (un fel de tobă) și Zongoră (un fel de chitară).


VEZI MOMENTUL INTEGRAL MAI SUS. 

EMISIUNEA POATE FI URMĂRITĂ ÎN AVANS PE VOYO.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni