• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Românii au talent, lider absolut de audiență! În minutul de aur, aproape 2.4 milioane de telespectatori erau cu ochii pe PRO TV

Românii au talent, lider absolut de audiență! În minutul de aur, aproape 2.4 milioane de telespectatori erau cu ochii pe PRO TV

Românii au talent, lider absolut de audiență! În minutul de aur, aproape 2.4 milioane de telespectatori erau cu ochii pe PRO TV

”Candidatul perfect pentru orice fel de concurs de talente. Ai o carismă a ta pe scenă pe care foarte rar o întâlnești”, i-a mărturisit Mihai Bobonete unei concurente, după ce s-a bucurat de prestația acesteia. Un mesaj care i-a dat voie celei care și-a făcut curajul să vină în fața întregii țări, să viseze pe mai departe la talentul ei și la modul în care poate crește pe viitor. Astfel de concurenți sunt cei care-i țin pe telespectatori în fața televizoarelor, în fiecare seară de vineri!

La doar 17 ani, Sara Budeanu a venit din Italia, acolo unde s-a născut și a reușit să ridice publicul în picioare cu interpretarea ei de muzică clasică. ”În casă vorbim română, nu pierdem limba, chiar dacă stăm acolo. Muzica este toată viața mea. Am început să cânt la Biserică, părinții mei erau în cor și eram îndrăgostită de toate acele voci împreună. La 7 ani am intrat și eu în cor”, a povestit aceasta. Fără să fi luat cursuri de canto, aceasta a demonstrat că pasiunea o poate duce pe cele mai înalte culmi, iar interpretarea ei l-a făcut pe Dragoș Bucur să-i spună că: ”se creează un fel de liniște și oamenii vor să te asculte. Ai venit tu, simplu și toată lumea a rămas cu ochii pe tine”. 
Cea de-a zecea ediție a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:28 – 23:54. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 8.2 puncte de rating și 29.9% cotă de piață, față de locul 2 care avea 3.8 puncte de audiență și 13.9% share. De-a lungul difuzării, aproape 1.9 milioane de români s-au bucurat de spectacolul de pe scenă, iar în minutul de aur, la ora 21:54, aproape 2.4 milioane de telespectatori erau cu ochii pe PRO TV.
Concurenții care au impresionat juriul și au primit din partea acestora 3 sau 4 DA sunt: Nicole Bucevschi, Dionysios Pasas, Aerial Sisters, Aerostar, Sara Tîrnoveanu, Georgiana Barbu și Cristian Mihai, Două perechi de frați, Rogue, David și Dragoș Tudor, Ilinca Bendeac, Anne Klinge, An Theos și Sara Budeanu. 
Vinerea viitoare, de la 20:30, spectacolul merge mai departe! Alți concurenți cu momente senzaționale vor veni în fața juraților pentru a arăta că au ceea ce le trebuie pentru a fi sub lumina reflectoarelor pe cea mai importantă scenă! Nu ratați nicio ediție din sezonul #14fenomen Românii au talent. Emisiunea poate fi urmărită, în avans, pe VOYO. 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni