• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Cine e Irina Taraș, ieșeanca talentată care își dorește să ducă mai departe muzica Sofiei Vicoveanca! A cântat, a chiuit și a ridicat publicul de la Românii au talent la dans: „Ești plină de viață!”

Cine e Irina Taraș, ieșeanca talentată care își dorește să ducă mai departe muzica Sofiei Vicoveanca! A cântat, a chiuit și a ridicat publicul de la Românii au talent la dans: „Ești plină de viață!”

Pe când era doar un copil, Irina obișnuia să organizeze spectacole în fața blocului, ba chiar încerca să vândă bilete copiilor din bloc. Își „confecționa” singură hainele pentru spectacol, le făcea din haine rupte, fermoare, nasturi și ce mai găsea prin casă.

Gallery

​Irina nu are studii muzicale, nu cunoaște notele aproape deloc, cântă doar după ureche.

Irina spune că oamenii din jurul ei nu prea îi recunosc talentul, nici părinții ei nu au sprijinit-o în povestea cu muzica, dar nici soțul. Spune că nu l-a auzit niciodata pe soțul ei sa o laude, suținerea lui constând doar în faptul că o lasă să facă ce vrea.

Irina este căsătorită și are 3 copii. Visul Irinei este să o cunoască pe Sofia Vicoveanca și să cânte împreună o melodie.

Dragoș Bucur: „La mine a ajuns doar voia bună!”;

Andra: „Ți-ai ales un model tare frumos! Doamna Sofia Vicoveanca este una dintre cele mai iubite și apreciate cântărețe de la noi! Tu ești extrem de simpatică și plină de viață și dulce!”;

Andi Moisescu: „Ai adus o energie așa plăcută în sală și s-a văzut pasiunea cu care ai cântat și bucuria cu care ai ținut să ne împărtășești nouă toată emoția asta!”;

Vezi momentul și jurizarea în materialul VIDEO de mai sus. 

Emisiunea integrală poate fi vizionată și pe VOYO. Ediția 12 este disponibilă în avans cu 7 zile pe VOYO.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni