• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Românii au talent, 19 aprilie. Iulia Popa, monolog impresionant pe scena talentelor: „Eu cred că ai ce îți trebuie și poți să faci mai departe actorie!”

Românii au talent, 19 aprilie. Iulia Popa, monolog impresionant pe scena talentelor: „Eu cred că ai ce îți trebuie și poți să faci mai departe actorie!”

La vârsta de 7 ani, Iulia s-a uitat la filmul “Veronica”, l-a descoperit pe actorul George Mihăiță și și-a dorit să devină actriță. A memorat cu precizie replicile din acel film, iar cântecele și le amintește și acum. Pasiunea sa pentru teatru a crescut când a început să meargă cu părinții la spectacole.

Gallery

​Mama ei este casnică, iar tatăl este inginer zootehnist. A ales să dea la Politehnică, în urma sugestiei părinților, pentru a avea o meserie care să îi ofere stabilitate.

După absolvirea facultății, s-a angajat într-un domeniu tehnic, dar ulterior și-a urmat pasiunea pentru actorie și a participat la cursuri pentru a-și dezvolta abilitățile actoricești. În același timp, face și un master în domeniul automaticii.

În prezent, lucrează ca inginer software pentru o corporație franceză. Chiar dacă îi place domeniul în care activează, este determinată să-și urmeze visul de a deveni actriță.

A venit la Românii au talent pentru că  speră să fie observată de un regizor care să-i ofere oportunitatea de a juca într-un rol, astfel încât să poată renunța la cariera în corporație.

Mihai Bobonete: „Nu mi-a displăcut momentul! Eu cred că ai ce îți trebuie și poți să faci mai departe actorie, teatru, ce vrei tu... dar pentru siguranța ta aș păstra și meseria de programator!”;

Vezi momentul și jurizarea în materialul VIDEO de mai sus. 

Emisiunea integrală poate fi vizionată și pe VOYO. Ediția 12 este disponibilă în avans cu 7 zile pe VOYO.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni