• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Românii au talent, 19 aprilie. Ana Dance, moment hipnotizant de dans: „Am văzut poate cel mai bun grup de dansatoare din acest sezon!”

Românii au talent, 19 aprilie. Ana Dance, moment hipnotizant de dans: „Am văzut poate cel mai bun grup de dansatoare din acest sezon!”

Grupul se numește AnaDance - numele trupei este chiar unul dintre prenumele coordonatoarei, iar între timp a devenit o școală cu peste 900 de copii cu două sedii din București.

Gallery

Ana a ales acest nume la vârsta de 16 ani când a pornit singură pe acest drum. Ea și-a dorit foarte mult să fie instructor de dans, încă de când era foarte mică.  Ana a fost dansatoare de dans sportiv și dans modern.

Relația dintre membri grupului este una de prietenie, însă Ana consideră că are un rol foarte important și în educația lor, mai ales în perioada adolescenței. Ana este mândră de faptul că a reușit să îi țină pe copii lângă ea și că le-a păstrat vie pasiunea pentru dans.

Andra: „Am văzut poate cel mai bun grup de dansatoare din acest sezon. Foarte multă dedicare și ce mi-ați transmis a fost puterea și cumva am simțit un mesaj că dacă vrei, poți! Asta am simțit din dansul vostru! Vă felicit!”;

Vezi momentul și jurizarea în materialul VIDEO de mai sus. 

Emisiunea integrală poate fi vizionată și pe VOYO. Ediția 12 este disponibilă în avans cu 7 zile pe VOYO.

 

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni