• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Moment uluitor de pole dance la Românii au talent! Georgeta Corca a spulberat orice prejudecată despre dansul la bară: „A fost atât de frumos! M-am uitat cu atâta admirație!”

Moment uluitor de pole dance la Românii au talent! Georgeta Corca a spulberat orice prejudecată despre dansul la bară: „A fost atât de frumos! M-am uitat cu atâta admirație!”

La vârsta de 8 ani, Geta a intrat prima dată într-o sală de gimnastică. Antrenoarea ei era pasionată de dans, a observat abilitățile Getei și a îndrumat-o și pe aceasta către dans.

Gallery

​Părinții Getei sunt pasionați de dansuri populare. Ea este licențiată în coregrafie în cadrul Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică.

A dansat pe scenă începând de la 9 ani. Cu dansul la bară a câștigat campionatul național de două ori, la categoriile sportive și artistice.

Geta a venit la Românii au talent pentru că vrea să promoveze acest sport și să elimine stigma care, din păcate, încă mai există în România.

Andra: „A fost atât de frumos! M-am uitat cu atâta admirație! Sunt sigură că este extrem de greu ceea ce reușești să faci! Este impecabil! Se vede că ai experiență în domeniu!”;

Dragoș Bucur: „Se văd acolo pe scenă anii de experiență ca și coregrafă, dansatoare!”;

Vezi momentul și jurizarea în materialul VIDEO de mai sus. 

Emisiunea integrală poate fi vizionată și pe VOYO. Ediția 12 este disponibilă în avans cu 7 zile pe VOYO.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni