• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Românii au talent, 3 mai 2024. Fetele din Asociația Love to Dance au umplut scena de energie pozitivă! Momentul lor au făcut-o pe Andra să se ridice în picioare: „Vai, ce mi-a plăcut!”

Românii au talent, 3 mai 2024. Fetele din Asociația Love to Dance au umplut scena de energie pozitivă! Momentul lor au făcut-o pe Andra să se ridice în picioare: „Vai, ce mi-a plăcut!”

Fetele din Asociația „Love to Dance” au venit la Românii au talent încărcate cu o energie extrem de pozitivă și au demonstrat că pot face absolut orice își doresc, cât timp au voință și talent.

Gallery

​20 de fete au reușit să zguduie scena Românii au talent și să îi facă pe jurați să le ofere 4 de DA! Numărul lor de dans a impresionat o țară întreagă, iar energia transmisă a ajuns până în sufletele telespectatorilor:

„Ce bucuroasă sunt că avem un grup atât de bine pregătit pe scenă! Sunt mândră de voi!”, a spus Andra.

„Am observat că în fiecare an în finală ajunge un grup mai numeros și cred că aveți șanse să fiți acest grup. Este un lucru cu care nu mă pot obișnui, este vorba despre expresia voastră facială”, a spus Dragoș Bucur.

Cine este Asociația Love to Dance de la Românii au talent

Pe scena Românii au Talent strălucește grupul "Love to Dance", o echipă formată din 20 de fete, alese cu grijă începând cu anul 2017 din rândurile grupurilor de dans modern ale Palatului Copiilor din Sfântu Gheorghe, pentru a aduce în viață viziunea artistică a Asociației "Love to Dance".

Motivația lor de a participa la Românii au Talent este alimentată de încrederea în capacitățile lor și de dorința de a demonstra cum au evoluat de-a lungul timpului. Fiecargre dintre ele aduce în echipă dragostea pentru dans, talentul, energia debordantă, determinarea și o încredere fermă în forțele proprii.

În fruntea grupului se află antrenoarea Nagy-Molnar Eniko, descrisă de către membrele echipei ca o a doua mamă și un exemplu demn de urmat din toate punctele de vedere. Sub îndrumarea ei, fetele își unesc pasiunile și talentele pentru a crea momente de dans memorabile și emoționante.

Visul lor, ca și grup, este să câștige Românii au talent!

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

EDIȚIA INTEGRALĂ POATE FI URMĂRITĂ PE VOYO

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni