• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Sunt plini de viață și extrem de talentați! Copiii de la „Cor cu Dor” au făcut show pe scena de la Românii au talent: „Numărul vostru a fost o doză de energie!”

Sunt plini de viață și extrem de talentați! Copiii de la „Cor cu Dor” au făcut show pe scena de la Românii au talent: „Numărul vostru a fost o doză de energie!”

Pentru Cor cu Dor, cortina s-a ridicat pentru prima oară în anul 2016, sub patronajul Bisericii „Sfântul Nicolae Dintr-o Zi”.

Gallery

​Sub îndrumarea călduroasă a dirijorului Teodora Maria Jaworski, ansamblul coral a debutat cu doar 8 copii, ajungând în prezent să numere, în total, 70 de membri, cu vârste cuprinse între 6 și 22 de ani.

Este un cor de copii și tineret în care fiecare membru este încurajat să-și descopere identitatea muzicală, să exploreze tehnica interpretării și să-și deschidă inima și mintea alături de colegii lor. Doar astfel, la fiecare concert, Cor cu Dor poate răsuna ca un singur glas, perfect armonizat.

Au avut ocazia să cânte alături de Alexandru Tomescu.

Sunt plini de viață și extrem de talentați! Copiii de la Cor cu Dor au făcut show pe scena talentelor și au primit patru de DA.

Dragoș Bucur: „Numărul vostru a fost o doză de energie!”;

Andra: „Energia lor este specială și diferită de ce am văzut până acum!”;

Vezi momentul și jurizarea în materialul VIDEO de mai sus. 

Emisiunea integrală poate fi vizionată și pe VOYO.

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni