• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Cine e Andra Mihalcea, fetița de doar 10 ani care i-a uimit pe jurații de la Românii au talent cu momentul ei de dans contemporan: „O să ajungi foarte departe!”

Cine e Andra Mihalcea, fetița de doar 10 ani care i-a uimit pe jurații de la Românii au talent cu momentul ei de dans contemporan: „O să ajungi foarte departe!”

La vârsta de 3 ani și jumătate, Andra a început să practice baletul. Văzând că îi place foarte mult să se antreneze și să meargă la concursuri, a început să practice și gimnastică, la vârsta de 5 ani, făcând ambele sporturi în paralel. Totuși, nu s-a oprit aici.

Gallery

​La 7 ani, a început să facă și dans contemporan, care s-a dovedit a fi marea ei dragoste. Dacă nu ar fi crezut în aptitudinile ei, cu siguranță nu ar fi ajuns până aici, iar visul ei este ca toată țara să vadă că merită să câștige acest concurs.

Atuurile ei sunt determinarea și pasiunea cu care muncește pentru a fi cea mai bună în domeniul ei.

Cel mai important moment pentru ea a fost când a câștigat concursul internațional „Revolution Talent Competition America”, la categoria de vârstă 8-10 ani, și premiul special pentru cea mai carismatică concurentă din întreg concursul.

„Fac gimnastică și îmi place să dansez cu suflet”, a spus Andra atunci când a fost întrebată de jurați care este talentul ei. Fetița i-a cucerit pe toți patru și a primit de la fiecare câte un DA. 

Vezi momentul și jurizarea în materialul VIDEO de mai sus. 

Emisiunea integrală poate fi vizionată și pe VOYO.

 

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni