Primele imagini de la Săriți de pe fix!, cel mai nebun show de divertisment

Primele imagini de la Săriți de pe fix!, cel mai nebun show de divertisment

Filmările la show-ul „Săriți de pe fix!” sunt în plină desfășurare, iar Cabral și echipa se distrează mai mult ca oricând, cu public și în fața a zeci de camere de luat vederi. Noi am fost pe platou și suntem încântați că mai putem împărtăși ceva cu voi, că am râs cât pentru două vieți.

Fiecare grup de prieteni are măcar un membru „sărit de pe fix”. Noi avem o gașcă întreagă și e gata să te scoată din monotonie odată ce te-ai așezat confortabil în canapea.

Irina Antonie, Anca Dinicu, Bogdan Drăcea, Lucian Ghimiși, Cătălin Neamțu, Mihai Rait, Emily Burghelea, Alex Bogdan, Anisia Gafton și Paul Ipate se dau în spectacol sub bagheta lui Cabral, prezentatorul emisiunii care va fi în curând la PRO TV.

Cei 10 comedianți (8 în fiecare ediție) sunt invitați permanenți în emisiune. Alături de alți doi invitați speciali în fiecare ediție, ei trebuie să se joace după cum le cântă „dirijorul” de serviciu, Cabral.

Tot ce fac ei în show este spontan, rod al improvizației cu care au fost înzestrați, fiindcă altfel... ce rost are?

La emisiunea asta îmi place foarte mult că pot să fiu cum vreau eu, sărită de pe fix. Asta e starea mea naturală”, ne-a mărturisit Anisia Gafton, care a făcut senzație la filmări.

Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai sus!

Mihai Rait, din Las Ferbinți, are o apariție diferită de cea pe care o știți în serial. Actorul de comedie ne-a mărturisit că fanii săi îl vor vedea într-o lumină complet nouă și îi sfătuiește să urmărească emisiunea pentru surprizele pe care aceasta le pregătește.

Oamenii o să ne vadă altfel decât suntem. Nu știu dacă o să mai vadă undeva tâmpenii mai mari pe care le fac niște oameni, situațiile în care sunt puși și reacțiile adevărate, pentru că noi nu știm ce probă urmează, ce o să ni se întâmple, nu avem un scenariu, totul se întâmplă spontan”, ne-a spus Mihai Rait.

Am testat o parte din probele prin care trec invitații

Invitații lui Cabral nu joacă X și 0. Nu, e ceva mult mai palpitant. Ca să înțelegem prin ce „cazne” îi trece pe fiecare, prezentatorul ne-a invitat să dăm și noi câteva probe. Aici n-am mai râs, a râs el. Știm, o să râdeți și voi.

La una dintre probe, fiindcă nu am indicat răspusurile corecte la întrebările lui Cabral, am fost luați pe sus, la propriu, cu coarda. De la 6 metri înălțime, lucurile se văd altfel. Doar râsetele celor din jur se aud la fel, indiferent de înălțimea la care te proțăpești.

Dacă stai prost la jocul de mimă, Cabral te arde din nou. Vrei să știi cum? Descoperă în galeria foto de mai sus ce au pățit jurnaliștii și influencerii care au îndrăznit să accepte provocarea Săriți de pe fix!

Săriți de pe fix! – Înclinați spre comedie

Show-ul Săriți de pe fix! va putea fi văzut, în curând, la PRO TV și pe VOYO!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Săriți de pe fix

Articole pentru emisiune Săriți de pe fix

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni