• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • O noua seara de joi in care romanii au ras pe saturate! – Las Fierbinti si Sariti de pe fix, lider absolut de audienta!

O noua seara de joi in care romanii au ras pe saturate! – Las Fierbinti si Sariti de pe fix, lider absolut de audienta!

O noua seara de joi in care romanii au ras pe saturate! – Las Fierbinti si Sariti de pe fix, lider absolut de audienta!

Publicul a ales, iar personajele din cel mai iubit serial de comedie, dar și cei mai buni comedianți din țară și doi invitați speciali au fost în lumina reflectoarelor. Joi seară, Las Fierbinți și Săriți de pe fix! au fost lider absolut de audiență!

Gallery

Bobiță și Vasile au pus un nou pariu sportiv... în valoare de 5.000 de lei! Însă, de data aceasta, echipele de fotbal au fost conduse chiar de ei. Deși primarul a luat în derâdere jucătorii cârciumarului: „Ce echipă mișto! Unde i-ai găsit? În caietul cu datorii?”, acesta a avut parte de o înfrângere. Bobiță a câștigat meciul datorită lui Firicel, Giani și Rață, care au faultat toți fotbaliștii echipei conduse de Vasile.

Aseară, episodul din Las Fierbinți a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:28 – 21:28. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 11.6 puncte de rating și 32.2% cotă de piață, cifre mult mai mari față de locul 2 care avea doar 6.1 puncte de audiență și 17.1% share. De-a lungul difuzării, aproape 2 milioane de români au trăit comedia la cele mai înalte cote, iar în minutul de aur, la ora 21:12, peste 2.2 milioane de telespectatori erau în fața televizoarelor, la PRO TV!

Ieri seară, Anna Lesko și Cătălin Botezatu au acceptat invitația lui Cabral de a lua parte în cel mai nebun show al momentului, Săriți de pe fix! Anisia Gafton, Anca Dinicu, Irina Antonie, Alex Bogdan, Cătălin Neamțu, Drăcea, Mihai Rait și Lucian Ghimiși au completat tabloul serii și au fost responsabili pentru starea de bine a românilor. Săptămâna viitoare, Ana Baniciu și Adrian Nartea vor spune „Da!” provocării de a lua parte la cele mai amuzante și neașteptate probe, într-un show înclinat spre comedie.

Ieri seară, emisiunea Săriți de pe fix! a fost în topul preferințelor telespectatorilor! În intervalul orar 21:30 – 23:24, PRO TV a înregistrat 7.6 puncte de audiență și 26.9% cotă de piață în rândul publicului Național, format din persoane cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 5.4 puncte de rating și 18.9% share. De-a lungul difuzării, peste 1.1 milioane de români au urmărit cel mai nebun show al momentului, la PRO TV!

Noul sezon Las Fierbinți este în fiecare marți, miercuri și joi, de la ora 20:30, iar Săriți de pe fix! în fiecare joi, de la ora 21:30, la PRO TV. Cele două producții pot fi urmărite în avans, pe VOYO.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni