Anisia Gafton, plictisită la interviurile de angajare. Ce întrebare o indispune cel mai mult

Anisia Gafton, plictisită la interviurile de angajare. Ce întrebare o indispune cel mai mult

A fost la destule interviuri de angajare, dar niciodată nu a scăpat de veșnica întrebare sâcâitoare pe care o pun angajatorii în astfel de situații. Anisia Gafton ne-a spus cum a reacționat de fiecare dată când interviul nu a decurs cum spera ea.

Anisia Gafton este pregătită de startul show-ului Săriți de pe fix!, care va fi la PRO TV și VOYO din 14 septembrie, de la ora 21:30. Comedianta spune că spontaneitatea este calitatea care o recomandă, în timp ce diplomația e pentru scorțoși.

Nu e un om al rigorilor, nici măcar când vine vorba de interviurile de angajare. Anisia Gafton ne-a dezvăluit cum reacționa în timpul discuțiilor pentru angajare și care e, în opinia ei, cea mai enervantă întrebare care i s-a pus vreodată.

În primul rând, mă plictiseam. Eu, dacă mă plictisesc, s-a terminat. Eu și când creez o fac din plictiseală”, ne-a spus comendianta. 

Mă duceam la interviu... unde vă vedeți peste cinci ani? Ha, ha! Mai spuneam o glumă... de aia nu m-a angajat nimeni până acuma (râde). Ofeream răspunsuri din astea, iar ei se gândeau: cum s-o punem pe asta la birou? Unde vă vedeți peste cinci ani? La Sala Palatului, cu Horia Brenciu!”, a mărturisit ea.

Citește și: Cabral, detalii din culisele emisiunii Săriți de pe fix!: „I-am pus în situațiile respective și au luat-o singuri razna”

Anisia Gafton, despre show-ul Săriți de pe fix!




Anisia Gafton și colegii ei așteaptă cu sufletul la gură debutul emisiunii. Săriți de pe fix! va fi la PRO TV și VOYO de joi, 14 septembrie, ora 21:30. Comedianta ne-a mărturisit că acest show i se potrivește perfect.

Mă bucur foarte mult că sunt în acest proiect și că toți colegii sunt atât de frumoși și am închegat o echipă atât de frumoasă. O să-mi lipsească emisiunea asta; când n-o să mai avem filmări o să mă gândesc la cât de mult am râs”.

Săriți de pe fix! – Înclinați spre comedie

Urmărește prima ediție Săriți de pe fix! simultan pe PRO TV și VOYO! Ulterior, emisiunea va fi disponibilă cu 7 zile în avans, exclusiv pe VOYO.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Săriți de pe fix

Articole pentru emisiune Săriți de pe fix

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni