• Emisiuni
  • Săriți de pe fix
  • Joi seară, românii au râs cu lacrimi la „Săriți de pe fix!”. Show-ul a fost lider de audiență!

Joi seară, românii au râs cu lacrimi la „Săriți de pe fix!”. Show-ul a fost lider de audiență!

Joi seară, românii au râs cu lacrimi la „Săriți de pe fix!”. Show-ul a fost lider de audiență!

Aseară, milioane de telespectatori au pășit pe tărâmul comediei. Cabral și invitații lui au stârnit hohote de râs în casele românilor, iar Săriți de pe fix!, cel mai nebun show de divertisment al momentului, a fost lider de audiență.

Adela Popescu și Cosmin Seleși sunt cei doi invitați speciali care au acceptat provocarea de a lua parte la o serie de probe și jocuri amuzante, pentru a-și testa creativitatea și spontaneitatea, în singurul show-ul înclinat spre comedie. Spre amuzamentul tuturor și cu ajutorul celor 8 comedianți prezenți în platou, Adela și Cosmin au dus la bun sfârșit probe precum: "Pâine și apă," "Sub tensiune", "VIP Taxi" sau "Planul înclinat" – provocarea supremă a emisiunii.

Joi seară, Săriți de pe fix! s-a clasat pe primul loc în clasamentul audienței! În intervalul orar 21:30 – 23:34, PRO TV a înregistra¬¬t 5.6 puncte de audiență și 23.2% cotă de piață în rândul publicului național, format din persoane cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 4.2 puncte de rating și 17.5% share. 

Show-ul în care comedia nu are o miză revine săptămâna viitoare, cu o nouă ediție sărită de pe fix. Cătălina Grama și George Ivașcu, cei doi actori din serialul Clanul, vor fi invitații speciali pe care Cabral îi va provoca la tot felul de jocuri nebune.

Săriți de pe fix! este în fiecare joi, de la ora 21:30, la PRO TV, și cu o săptămână înainte pe VOYO.

Săriți de pe fix! – Înclinați spre comedie!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Săriți de pe fix

Articole pentru emisiune Săriți de pe fix

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni