• Emisiuni
  • Săriți de pe fix
  • Săriți de pe fix, 19 octombrie 2023. Al doilea plan înclinat pune în scenă producția Apres-Skiul Plăcerilor

Săriți de pe fix, 19 octombrie 2023. Al doilea plan înclinat pune în scenă producția Apres-Skiul Plăcerilor

Anisia Gafton, Paul Ipate, Mihai Rait și Shurubel sunt provocați la proba Planului Înclinat, având tema: „Apres-Skiul Plăcerilor”. Iată cum se descurcă!

Gallery

Proba planului înclinat începe cu Mihai Rait în rolul de barman, care se distrează enorm, după ce a băut toată noaptea cu femei de origine suedeză. Acesta, pe ritmurile melodiei „Două perechi de ochelari de soare” pregătește o tavă de shot-uri pentru clienți.

Atunci când se aștepta mai puțin, Anisia Gafton intră în scenă rostogolindu-se. Aceasta interpretează rolul unei bătrâne căreia îi este foarte frig și care adoră alcoolul:

„Doamne ajută la toată lumea! Ce bun e! Să pui și medicamente în el!”, spune Anisia.

Cel mai fițos turist de pe pârtie, Paul Ipate, intră în scenă și deja este deranjat de atmosfera de la „Apres-Skiul Plăcerilor”:

„Uită-te la tine cum arăți! Nimic nu-mi place! La Saint Tropez barmanul e manechin, nu pitic de grădină portocală. Extraordinar! Dar faceți, măi băieți, ceva!”, a spus Paul Ipate.

Intră și Shurubel în scenă, încercând să vândă diverse lucruri de care nimeni nu are nevoie. Acesta face muncă de convingere cu clienții de la Apres-Skiul Plăcerilor, pentru o răzătoare. 

„Ești singurul de aici cu capul la tine. Ai cașcavalul la tine. 20 de sute dacă îmi dai, îți dau asta. Mai am ceva pentru tine..”, spune Shurubel.

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Săriți de pe fix

Articole pentru emisiune Săriți de pe fix

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni