De ce a intrat Drăcea în show-ul Săriți de pe fix: „O nebunie totală cu un grup mișto”

De ce a intrat Drăcea în show-ul Săriți de pe fix: „O nebunie totală cu un grup mișto”

Bogdan Drăcea, sau doar Drăcea, e unul dintre comedianții de la „Săriți de pe fix” pe care îl veți vedea în cu totul altă ipostază la PRO TV. Înainte de startul emisiunii, el ne-a dezvăluit de ce noua emisiune i se potrivește perfect.

Săriți de pe fix se filmează în timp ce citiți aceste rânduri și oamenii din distribuție se distrează la culme. În curând, acțiunea din studiou se va muta pe micile ecrane, fiindcă protagoniștii nu mai au răbdare.

Printre ei este și Drăcea, care ne-a explicat de ce nu ar trebui să ratați nicio ediție de Săriți de pe fix.

Pentru că este ceva foarte amuzant și mi se pare că iese din tipar. Adică mi se pare că tot ce se întâmplă în ultimul timp, și la TV, și în online, e la fel. Doar că diferă un pic oamenii. Și ăsta mi se pare că vine așa... o nebunie totală cu un grup mișto, nu știu cine, cum l-a gândit așa. Dar mi se pare că se leagă foarte bine și e foarte amuzant tot ce se întâmplă”, ne-a spus Drăcea la filmări.

Drăcea, despre Anisia Gafton: „E bipolară, clar”

Între cei opt comedianți invitați permanent în fiecare ediție s-au creat legături incredibile. Dacă îi privești, din public, toți par făcuți de aceeași mamă… sau cel puțin veri de gradul 2.

Da, între noi s-a creat o chimie pentru că suntem toți cu probleme cu capul, la modul cel mai serios. Ne-au pus aici grămadă, pe canapea, și s-a legat cumva. Când se întâlnesc nebunii… Cin’ se aseamănă, se adună. Suntem perfecți”, mai spune comediantul. 

Întrebat cine e mai sărit de pe fix la Săriți de pe fix, Drăcea a reacționat prompt:

Anisia e bipolară, clar, de fapt cvasi-polară sau nu știu cum se zice. Are mulți oameni care trăiesc în ea acolo, dar sunt mișto toți, cumva, și de multe ori Anisia a cărat emisiunea asta prin nebunia ei, deci are un rol cheie. Și ea, și toți oamenii din sufletul ei”, a concluzionat Drăcea.

Primele imagini de la filmările Săriți de pe fix au fost făcute publice, deci puteți arunca un ochi pe ce se întâmplă în spatele camerelor de luat vederi.

Citește și: Anca Dinicu, despre show-ul Săriți de pe fix: „O să râzi pe săturate. Dacă nu, plătesc de două ori diferența”

Săriți de pe fix, show prezentat de Cabral



Cabral este prezentatorul emisiunii care va fi în curând la PRO TV. Formatul show-ului îi dă lui Cabral niște „puteri” pe care invitații nu le au, dar pe care sunt pe cale să le dezlănțuie la indicațiile prezentatorului.

Zece comedianți din România (8 în fiecare ediție) vor intra într-o joacă plină de surprize, umor și provocări ce-i vor lăsa cu gura căscată pe cei de acasă. Totul cu un singur scop: distracția fără limită. În fiecare ediție, doi invitați speciali vor intra în acest carusel nebun de provocări pus la cale de Cabral, prezentatorul emisiunii.

Săriți de pe fix! – Înclinați spre comedie

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Săriți de pe fix

Articole pentru emisiune Săriți de pe fix

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni