• Emisiuni
  • Săriți de pe fix
  • Votează un moment din emisiunea „Săriți de pe fix!”, iar Casa Pariurilor te premiază. Iată ce poți câștiga!

Votează un moment din emisiunea „Săriți de pe fix!”, iar Casa Pariurilor te premiază. Iată ce poți câștiga!

Votează un moment din emisiunea „Săriți de pe fix!”, iar Casa Pariurilor te premiază. Iată ce poți câștiga!

Dacă ți-a plăcut un moment din emisiunea ”Săriți de pe Fix”, votează-l și poți câștigă premii pentru distracție. Este vorba de ochelari VR, videoproiectoare portabile și boxe bluetooth portabile.

Cum intri în posesia premiilor puse în joc?

Intră pe contestsaritidepefix.protv.ro. Alege cel mai ”Sărit de pe Fix” moment și astfel participi automat la concursul, care se desfășoară în perioada 10 noiembrie 2023 – 07 decembrie 2023 pe site-ul contestsaritidepefix.protv.ro.

Nu uita să completezi formularul de înscriere, cu toate datele solicitate (nume, prenume, număr de telefon, email).Ține minte! Poți câștiga un singur premiu, indiferent de numărul de înscrieri și te poți înscrie de maxim trei ori pe zi.

Cele 18 premii oferite de Casa Pariurilor sunt:

5 premii tip 1: fiecare constând în videoproiector portabil, XiaomiWanbo T2 DOM-PRO-0002, 150 lm, în valoare individuala de 699,77 lei(TVA inclus); Valoarea totală a premiilor din această categorie este 3498,85 lei(inclus TVA);

3 premii tip 2: fiecare constand intr-o Boxa Bluetooth Portabila 50W, Karaoke, Radio, Card, USB , in valoare individuala de 570 lei(TVA inclus); Valoarea totală a premiilor din aceasta categorie este 1710 lei(inclus TVA);

10 premii tip 3: fiecare constand într-o pereche Ochelari VR, NUODWELL, în valoare individuală de 240 lei(TVA inclus). Valoarea totală a premiilor din această ategorie este 2400 lei(inclus TVA);

Și, pentru că ținem la transparență, te anunțăm că premiile se alocă prin tragere la sorți la finalul perioadei de concurs, cu ajutorul platformei https://www.random.org/.

Cum afli dacă ai câștigat?

Vei fi notificat în termen de maximum 5 zile lucrătoare de la data desemnării, prin apel telefonic, pe numărul de telefon menționat de tine în formularul de participare în concurs. Află mai multe detalii în Regulament.

Share

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Săriți de pe fix

Articole pentru emisiune Săriți de pe fix

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni