• Emisiuni
  • Săriți de pe fix
  • În fiecare joi, comedia este vedeta serii! Las Fierbinți și Săriți de pe fix!, lideri de audiență

În fiecare joi, comedia este vedeta serii! Las Fierbinți și Săriți de pe fix!, lideri de audiență

În fiecare joi, comedia este vedeta serii! Las Fierbinți și Săriți de pe fix!, lideri de audiență

Joi seară, românii s-au bucurat de un nou episod din serialul lor preferat, dar și de o nouă ediție din cel mai amuzant și nebun show al momentului. Aseară, Las Fierbinți și Săriți de pe fix! au fost lideri de audiență.

Gallery

Robi s-a lăsat... de mâncare! Motivul? „Tu știi ce face mâncarea din organismul tău? Îl omoară! Am și dovezi: Ricky și Mickey. Are Gianina doi hamsteri. Ricky a murit pentru că i-a dat să mănânce și Mickey, pe care a uitat să-l hrănească, trăiește bine-mersi”, i-a spus acesta îngrijorat Dalidei. Totuși, polițistul a aflat, ulterior, că a stat flămând degeaba: „Mi-a zis veterinarul că n-are nicio treabă cu mâncarea. Au murit de bătrânețe”, i-a zis Gianina lui Robi, după ce acesta a leșinat de două ori într-o zi.

Aseară, episodul din Las Fierbinți a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:29 – 21:26. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 11.6 puncte de rating și 32.6% cotă de piață, cifre mult mai mari față de locul 2 care avea doar 6.2 puncte de audiență și 17.5% share. De-a lungul difuzării, peste 2 milioane de români au trăit comedia la cele mai înalte cote, iar în minutul de aur, la ora 21:04, peste 2.2 milioane de telespectatori erau în fața televizoarelor, la PRO TV!

Ana Baniciu și Adrian Nartea au fost invitații lui Cabral într-o nouă ediție Săriți de pe fix! Alături de ei, Anisia Gafton, Anca Dinicu, Emily Burghelea, Lucian Ghimiși, Mihai Rait, Paul Ipate, Drăcea și Alex Bogdan au fost responsabili pentru voia bună a românilor. Săptămâna viitoare, Ruby și Cătălin Moroșanu vor accepta provocarea de a lua parte la cele mai amuzante și neașteptate probe din cadrul unui show înclinat spre comedie.

Ieri seară, emisiunea Săriți de pe fix! a fost în topul preferințelor telespectatorilor! În intervalul orar 21:28 – 23:30, PRO TV a înregistrat 6.7 puncte de audiență și 24.1% cotă de piață în rândul publicului Național, format din persoane cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 5.3 puncte de rating și 19.2% share.

Noul sezon Las Fierbinți este în fiecare marți, miercuri și joi, de la ora 20:30, iar Săriți de pe fix! în fiecare joi, de la ora 21:30, la PRO TV. Cele două producții pot fi urmărite în avans, pe VOYO.

Share

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Săriți de pe fix

Articole pentru emisiune Săriți de pe fix

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni