• Emisiuni
  • Săriți de pe fix
  • Când începe Săriți de pe fix! la PRO TV și VOYO. Distribuție de excepție pentru cel mai nebun show de divertisment

Când începe Săriți de pe fix! la PRO TV și VOYO. Distribuție de excepție pentru cel mai nebun show de divertisment

Când începe Săriți de pe fix! la PRO TV și VOYO. Distribuție de excepție pentru cel mai nebun show de divertisment

Așteptarea a luat sfârșit, „Săriți de pe fix!” e aici. Cel mai nou show de la PRO TV debutează la TV și pe VOYO. Iată data de la care îi vei putea vedea pe Cabral și invitații săi!

Săriți de pe fix! se lansează joi, 14 septembrie, de la ora 21:30. Cel mai nebun show de divertisment din România va fi prezentat de Cabral, iar invitații săi sunt aleși pe sprânceană.

Când debutează Săriți de pe fix! la PRO TV și VOYO

Prima ediție a show-ului Săriți de pe fix! va fi la PRO TV și VOYO pe 14 septembrie, de la ora 21.30. Cabral și compania au pregătit momente unice, condimentate cu umor nedisimulat oferit de invitații săi puși în cele mai neobișnuite situații.

Oamenii ar trebui să se uite la emisiune să vadă la ce chinuri suntem supuși”, dezvăluie Mihai Rait înainte de startul emisiunii. Primele imagini de la filmări au fost făcute publice și deja vă puteți da seama cam ce-i așteaptă pe invitați.

Cine sunt invitații emisiunii

Săriți de pe fix! are 10 invitați permanenți (8 în fiecare ediție) care vor fi puși la grea încercare de Cabral, prezentatorul emisiunii. Irina Antonie, Anca Dinicu, Bogdan Drăcea, Lucian Ghimiși, Cătălin Neamțu, Mihai Rait, Emily Burghelea, Alex Bogdan, Anisia Gafton și Paul Ipate vor trebuie să „cânte” după cum dirijează Cabral, iar repetițiile nu sunt acceptate. Totul se filmează din prima, indiferent de rezultatul final. Dar, un lucru e cert: se va râde pe rupte.

Drăcea: „E o nebunie totală cu un grup mișto”

Printre cei care fac parte din distribuția show-ului Săriți de pe fix! se află și comediantul Drăcea. El ne-a spus de ce a acceptat provocarea de a intra în clubul select al săriților de pe fix:

Pentru că este ceva foarte amuzant și mi se pare că iese din tipar. Adică mi se pare că tot ce se întâmplă în ultimul timp, și la TV, și în online, e la fel. Doar că diferă un pic oamenii. Și ăsta mi se pare că vine așa... o nebunie totală cu un grup mișto, nu știu cine, cum l-a gândit așa. Dar mi se pare că se leagă foarte bine și e foarte amuzant tot ce se întâmplă”, ne-a spus Drăcea la filmări.

Săriți de pe fix! – Înclinați spre comedie

Urmărește prima ediție Săriți de pe fix! simultan pe PRO TV și VOYO! Ulterior, emisiunea va fi disponibilă cu 7 zile în avans, exclusiv pe VOYO.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Săriți de pe fix

Articole pentru emisiune Săriți de pe fix

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni