• Emisiuni
  • Săriți de pe fix
  • Imagini în premieră de la filmările Săriți de pe fix!: invitații gătesc și prepară cocktailuri cu capul în jos

Imagini în premieră de la filmările Săriți de pe fix!: invitații gătesc și prepară cocktailuri cu capul în jos

Imagini în premieră de la filmările Săriți de pe fix!: invitații gătesc și prepară cocktailuri cu capul în jos

Știm că sunteți în vacanță, dar la „Săriți de pe fix!” se lucrează de zor. Cabral și compania ne-au oferit imagini în premieră de la filmările unde toată lumea s-a ales cu dureri de burtă. De la râs, firește.

Nu degeaba a fost declarat cel mai nebun show de divertisment. La Săriți de pe fix! se fac cele mai tari poante, se râde pe săturate și se improvizează la greu. Invitații permanenți – 10 comedianți unul și unul (8 în fiecare ediție) sunt supuși de Cabral la cele mai năstrușnice probe, la care nu s-ar fi așteptat niciodată.

De exemplu, să gătească ori să prepare cocktailuri cu capul în jos ori să-și dea „doctoratul” în mimă.

Noi nu știm ce probă urmează, ce urmează să ne se întâmple. Nu știm un scenariu, nu știm nimic. Totul se întâmplă atunci, pe moment.

Oamenii ar trebui să se uite la emisiune să vadă la ce chinuri suntem supuși... Glumesc. Să se uite pentru că vor vedea un grup de actori la treabă, puși în niște situații de mamă-mamă. Ne vor vedea așa cum nu ne-au mai văzut... oameni, buni, proști, naivi, cuminți dar și foarte deștepți”, ne-a dezvăluit Mihai Rait.

Vezi toate pozele în GALERIA FOTO de mai sus!

Alex Bogdan, mesaj de pe platourile de filmare

Irina Antonie, Anca Dinicu, Bogdan Drăcea, Lucian Ghimiși, Cătălin Neamțu, Mihai Rait, Emily Burghelea, Alex Bogdan, Anisia Gafton și Paul Ipate se dau în spectacol sub bagheta lui Cabral, prezentatorul emisiunii care va fi în curând la PRO TV.

Înainte de debutul emisiunii, Alex Bogdan are un mesaj pentru telespectatorii PRO TV, care, crede el, se vor îndrăgosti de show-ul Săriți de pe fix!.

Dragi telespectatori, dacă o să aveți curiozitatea să ne onorați cu prezența, o să fiți parte din starea noastră de bine. Niciodată nu a fost mai ușor să te bucuri de viață la televizor. 

Este o emisiune cu oameni buni, mișto, care nu se ceartă, care vor doar să vă facă, pentru câteva ore, să uitați de toate grijile din viața voastră. Aveți încredere în noi! Sunt absolut convins că nu vă vom dezamăgi”, a transmis actorul.

Unul dintre cei mai săriți de pe fix invitați permanenți de la Săriți de pe fix! este Anisia Gafton. Cel puțin așa susțin cei mai mulți dintre colegii ei.

La emisiunea asta îmi place foarte mult că pot să fiu cum vreau eu, sărită de pe fix. Asta e starea mea naturală”, ne-a mărturisit Anisia Gafton, care a făcut senzație la filmări.

Am testat și noi probele prin care trec invitații

Ca să înțelegem prin ce „cazne” îi trece pe fiecare, Cabral ne-a invitat să dăm și noi câteva probe. Aici n-am mai râs, a râs el. Știm, o să râdeți și voi.

La una dintre probe, fiindcă nu am indicat răspusurile corecte la întrebările lui Cabral, am fost luați pe sus, la propriu, cu coarda. Aceste imagini nu vor fi date pe post, dar le lăsăm aici drept mărturie. Vezi GALERIA FOTO de mai sus!

Săriți de pe fix! – Înclinați spre comedie

Show-ul Săriți de pe fix! va putea fi văzut, în curând, la PRO TV și pe VOYO!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Săriți de pe fix

Articole pentru emisiune Săriți de pe fix

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni