• Emisiuni
  • Săriți de pe fix
  • Cătălin Neamțu (Săriți de pe fix), despre avantajul de a fi spontan: „Te ajută să te comporți decent când ești penibil”

Cătălin Neamțu (Săriți de pe fix), despre avantajul de a fi spontan: „Te ajută să te comporți decent când ești penibil”

Cătălin Neamțu (Săriți de pe fix), despre avantajul de a fi spontan: „Te ajută să te comporți decent când ești penibil”

Gașca de la „Săriți de pe fix” nu putea fi completă fără Cătălin Neamțu, un actor savuros de teatru și film, maestru al improvizației. L-am prins la filmările noului show de la PRO TV și l-am convins să ne dea detalii de culise. A improvizat la greu.

Cei care-l cunosc pe Cătălin Neamțu știu că el e un tip spontan. Poate juca orice scenă fără a parcurge un text, iar dacă l-ați văzut pe scenă la spectacole de stand-up comedy puteți chiar confirma cele afirmate mai sus. 

Actorul de 42 de ani face parte din echipa de la Săriți de pe fix, emisiune prezentată de Cabral.

Fiindcă în cel mai nebun show de divertisment e vorba despre spontaneitate și improvizație, Cătălin Neamțu a acceptat provocarea și ne-a spus cum îl ajută pe el spontaneitatea în viața reală. Pe scurt? În multe feluri, dar vrem mai mult de atât. Cătăline, dezvoltă!

Ca exemplu concret pot povesti strategia pe care o am atunci când merg la o întâlnire pentru un eveniment corporate și sunt acolo adunate toate forurile de conducere. Ei îmbrăcați elegant, eu în uniforma mea - blugi negri și tricou negru simplu. Mă pun în cel mai bun loc din sală. Când suntem vreo 8-10 oameni în sala aia, cel mai bun loc este turcește pe jos. De cele mai multe ori e curat țiplă pe jos și se pun și ei în câteva minute lângă mine”, dezvăluie actorul. 

Cătălin Neamțu la Săriți de pe fix: cum sunt colegii de emisiune



Actorul din Hîrtia va fi albastră este unul dintre cei 10 invitați permanenți ai emisiunii (8 în fiecare ediție) care vor fi supuși de Cabral la tot felul de probe. Improvizația este cea care îi va ajuta pe toți să iasă din încurcătură, dar orice s-ar întâmpla… râsul e garantat.

Cine, dintre colegii tăi de emisiune, ți se pare cel mai sărit de pe fix? De ce?

Toți sunt săriți de pe fix în felul lor, mi-e foarte greu să compar gradul de săreală... fiind stiluri atât de diferite e complicat să pui în balanță mere cu piersici. Așa că aș spune că cel mai Sărit de pe fix este cel care a hotărât să aducă formatul în România și este colegul nostru, cu siguranță”. 

De ce ar trebui să se uite telespectatorii la noul show Săriți de pe fix?

De ce să se uite? Ca să nu le fie frică să iasă din casă a doua zi când vorbesc toți vecinii de ce Săreli au văzut aseară și ei au ratat și habar n-au”.

Săriți de pe fix! – Înclinați spre comedie

Show-ul Săriți de pe fix! va putea fi văzut, în curând, la PRO TV și pe VOYO!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Săriți de pe fix

Articole pentru emisiune Săriți de pe fix

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni