• Emisiuni
  • Șef sub acoperire
  • INTERVIU Mohammad Murad, fondator Phoenicia Hotels, despre lecția pe care a învățat-o din experiența "Șef sub acoperire"

INTERVIU Mohammad Murad, fondator Phoenicia Hotels, despre lecția pe care a învățat-o din experiența "Șef sub acoperire"

  În sezonul trecut al emisiunii ”Șef sub acoperire” de la PRO TV, managerul general al grupului Phoenicia a avut parte de o experiență unică.

În industria hotelieră, numele lui Muhammad Murad este arhicunoscut. Conduce un business de 50 de milioane de euro, este respectat și apreciat. Însă, simțea că lipsește ceva: nu cunoștea chiar tot ce se petrecea în compania sa, motiv pentru care a decis să-și trimită nepotul, Maissam Murad, sub acoperire. El a fost ochii și urechile lui vreme de câteva zile și l-a ajutat pe unchiul lui să ia niște decizii importante în firmă. 

Acum, într-un interviu exclusiv, Mohammad Murad dezvăluie cum s-a schimbat relația cu angajații săi după ce a apărut în emisiunea ”Șef sub acoperire”, ce a învățat despre și de la aceștia, dar și cum a trecut peste această perioadă de pandemie. ”Nimeni nu a spus că toată viața va fi un tort cu frișcă”.  

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Șef sub acoperire

Articole pentru emisiune Șef sub acoperire

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni