Cine este Bogdan Dumitrache de la SSG Security și cum a ajuns la conducerea companiei

„SSG Security” este cunoscută în România pentru serviciile de protecție și pază, dar și pentru serviciul privat de intervenție în caz de situații de urgență. Bogdan Dumitrache este directorul executiv național al companiei, însă a parcurs un drum lung până aici.

Bogdan Dumitrache este responsabil pentru soarta a peste 4.500 de angajați, care operează în toată țara oferind servicii de protecție și pază. Cariera sa a început acum opt ani, cu un job mărunt de dispecer de securitate într-un magazin de retail.

Pentru că știa ce voia, a reușit să avanseze profesional în postura de șef de zonă, director regional, key account manager, director de vânzări și ulterior director executiv național în cadrul SSG.

Bogdan Dumitrache, detalii despre viața privată

Directorul SSG Security a fost crescut de bunica lui, după ce părinții săi au divorțat. Mama lui a plecat la muncă în străinătate, lăsându-l în grija bătrânei, pe care o consideră ca mama lui. Ea a fost cea care i-a insuflat cele mai sănătoase principii de viață.

În ultimii doi-trei ani, viața lui Bogdan Dumitrache s-a schimbat fiindcă a cunoscut-o pe Dorina. Șeful SSG Security spune că e femeia vieții lui și se emoționează la culme de fiecare dată când trebuie să vorbească despre ea: „Am găsit ce căutam. Sau ce mi-am dorit întotdeauna”, a spus managerul. De aceea, a cerut-o de soție, în Santorini, iar ea a acceptat.

Urmărește Șef sub acoperire în avans, pe VOYO!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Șef sub acoperire

Articole pentru emisiune Șef sub acoperire

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni