Ce schimbări a făcut Daniel Mischie de la City Grill după emisiunea Șef sub acoperire

Ce schimbări a făcut Daniel Mischie de la City Grill după emisiunea Șef sub acoperire

Participarea la „Șef sub acoperire” a fost benefică pentru Daniel Mischie, care a identificat o serie de lucruri care nu funcţionau în companie. Managerul ne-a dezvăluit ce măsuri a luat în cadrul „City Grill” imediat după emisiune.

Daniel Mischie a identificat probleme în funcționarea echipamentelor din bucătăriile restaurentelor grupului City Grill. Șeful sub acoperire a dezvăluit că a implementat deja o digitalizare și o îmbunătățire a echipamentelor. Dar nu e totul. 

Și pe partea de service sunt schimbări. Există astăzi concursuri pe care le organizăm între ospătari, pe anumite linii; există astăzi un obiectiv al companiei, să se organizeze un plan de carieră pentru o parte din oamenii care lucrează în restaurantele noastre”, a spus Daniel Mischie.

Managerul a apreciat că cea mai bună îmbunătățire pe care o putea aduce a fost la nivel de comunicare și interacțiune cu angajații.

Daniel Mischie și-a chemat la raport angajații cu care a lucrat în perioada petrecută sub acoperire, pentru a le explica ce nu le-a plăcut la ei și pentru a-i recompensa pentru modul în care își fac treaba. 

Șeful sub acoperire l-a recompensat cu bani pe Ștefan Constantin, pentru ca acesta să-și poată repara dantura. Ulterior, a revenit și l-a ajutat să-și ceară în căsătorie iubita, oferindu-i un inel de logodnă pentru aleasa lui.

Daniel Mischie a fost impresionat de Simona Buloi, care, deși l-a certat în bucătărie, a reușit să-i câștige respectul.

Într-un episod exclusiv online, Daniel Mischie a testat meseria de livrator și l-a cunoscut pe Daniel Ghiță. Tânărul a fost promovat după interacțiunea cu șeful lui.

Vezi VIDEO mai jos!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Șef sub acoperire

Articole pentru emisiune Șef sub acoperire

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni