Ce răsplată a primit Marin Chiru la Șef sub acoperire episodul 4: „Deci, nu se poate”

Ce răsplată a primit Marin Chiru la Șef sub acoperire episodul 4: „Deci, nu se poate”

Marin Chiru l-a muștruluit pe șeful sub acoperire, în perioada în care cei doi au lucrat în câmp. În emisiunea Șef sub acoperire din 2 martie 2023, Octavian Petrescu a aflat ce-i mai trebuie angajatului său pentru a-și pune în valoare calitățile.

Lui Marin Chiru îi place la nebunie să lucreze cu utilajele de irigații, deși ar avea nevoie de niște cursuri pentru a ști cum să dozeze apa folosită la udat culturile. Șeful sub acoperire consideră că instalațiile de irigat ar trebui folosite eficient, pentru evitarea risipei de apă și energie.

De aceea, a decis că Marin Chiru este omul potrivit să discute direct cu producătorul acestor sisteme de irigare, companie care se află în Istanbul. Octavian Petrescu l-a anunțat că firma îi va plăti o excursie în Turcia, în care să îmbine utilul cu plăcutul.

Nu.... Deci, nu se poate. Chiar nu-mi vine să cred așa ceva. N-am fost niciodată, în nicio excursie. Nu știu cum e, nu mă văd acolo”, a spus bărbatul, care, în final, a acceptat propunerea șefului.

Nea’ Chiru are șase copii, trei fete și trei băieți. Cel mai mic are 9 luni. Ce surpriză a pregătit Octavian Petrescu pentru copiii lui Nea’ Chiru - vezi VIDEO mai jos!




Urmărește Șef sub acoperire în avans, pe VOYO!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Șef sub acoperire

Articole pentru emisiune Șef sub acoperire

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni