• Emisiuni
  • Șef sub acoperire
  • Cine este Ioana Molnar, coproprietara lanțului de florării Magnolia: „E primul și singurul job”

Cine este Ioana Molnar, coproprietara lanțului de florării Magnolia: „E primul și singurul job”

Cine este Ioana Molnar, coproprietara lanțului de florării Magnolia: „E primul și singurul job”

Ioana Molnar, coproprietara florăriilor „Magnolia”, a început acest business în 1997, împreună cu soțul ei. De la o investiție de 2.000 de mărci germane, compania s-a dezvoltat masiv, până la o cifră de afaceri de 12 milioane de euro.

E primul și singurul job pe care l-am avut”, mărturisește Ioana Molnar, care a pornit afacerea cu flori la Bistrița, în urmă cu peste 25 de ani. Azi, compania are peste 200 de angajați, iar principala mare realizare a brandului, care e și sloganul său, este aceea că livrează flori oriunde în lume.

Până să avem copii, munceam câte 16-18 ore pe zi, fără exagerare. A fost nevoie de foarte multă muncă. Eram eu, soțul meu și încă două persoane. Noi făceam tot”, își amintește Ioana Molnar, care a dezvăluit că există ceva ce iubește mai mult decât florile. E vorba despre oameni.

Îmi plac mai mult decât florile și ceea ce-mi place să fac în companie este să mă preocup de ei, să stau de vorbă, să le aflu poveștile”, mai spune antreprenoarea.

Ioana Molnar are doi copii, o fată și un băiat, care au schimbat prioritățile antreprenoarei. Vezi în VIDEO-ul de mai jos de ce nu a avut nevoie de babysitter pentru copiii ei!


 

Urmărește Șef sub acoperire în avans, pe VOYO!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Șef sub acoperire

Articole pentru emisiune Șef sub acoperire

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni