• Emisiuni
  • Șef sub acoperire
  • EXCLUSIV ONLINE | Ioana Molnar e ucenic de florar. Ce nu s-a văzut la TV la Șef sub acoperire 9 martie

EXCLUSIV ONLINE | Ioana Molnar e ucenic de florar. Ce nu s-a văzut la TV la Șef sub acoperire 9 martie

EXCLUSIV ONLINE | Ioana Molnar e ucenic de florar. Ce nu s-a văzut la TV la Șef sub acoperire 9 martie

Ioana Molnar de la Magnolia a mai lucrat o zi sub acoperire, într-un magazin din Brașov al companiei pe care o conduce. Antreprenoarea a vrut să afle de ce vânzările nu sunt conform graficului. Aflăm totul într-un episod exclusiv online.

Ioana Molnar a făcut un drum la Brașov pentru a monitoriza activitatea unei florării din portofoliul companiei sale. Cifrele nu arată deloc bine aici, astfel că șefa sub acoperire a decis să-și ascundă identitatea pentru a afla motivele lipsei de performanță.

Aici a fost ucenica Denisei Popa, o tânără de 21 de ani care e designer floral. Ea e responsabilă cu preluarea florilor de la depozit și comercializarea lor în magazin. Cei doi ani de experiență pe care-i are în firmă ar fi trebuit să fie suficienți pentru a reține lucrurile de bază pentru protejarea unor bunuri atât de perisabile.

Când le scoate din vas, le scoate și picură pe celelalte. Au pierderi mari. Nu știu exact ce training li s-a făcut, dar ar fi trebuit cumva să afle că este important să nu ajungă apă pe flori”, a spus Ioana Molnar în fața camerelor. 

Din cauza neatenției, apa care ajunge pe petalele florilor le scurtează durata de viață. Astfel, florăria pierde mulți bani, din cauza plantelor pe care nu le mai poate vinde.

Dar nu e singurul lucru care nu-i place șefei sub acoperire. Ioana Molnar descoperă cu stupoare că Denisa nu are grija cuvenită de trandafirii pe care firma îi importă din Columbia. Ba îi, taie prea scurt, pe drept, ba îi lasă un timp îndelungat fără apă. Iar asta înseamnă noi pierderi pentru firmă.

Trandafirii nu-i aducem din Olanda, îi aducem direct din Columbia. După toată strădania, ca să cumpărăm trandafiri de 70 de centimetri, aici tăiem cu ușurință 10-15 centimetri... e ca și cum anulăm o cincime din preț”, a mai spus Ioana Molnar.

Citește și: Recompensă impresionantă la Șef sub acoperire episodul 5 | Oana Muntean, față în față cu Ioana Molnar

Denisa Popa, chemată în birou de șefa sub acoperire

După ce a lucrat cu ea o zi întreagă, timp în care a avut ocazia să descopere și calitățile, și lipsurile angajatei sale, Ioana Molnar a chemat-o pe Denisa Popa la birou pentru a-i mărturisi că ucenica a fost chiar ea.

Întâlnirea cu proprietara companiei, prima față în față, a fost extrem de emoționantă. Denisa și-a recunoscut greșelile și s-a declarat dornică să învețe să le evite pe viitor. Ioana Molnar i-a explicat că totul se învață și a subliniat câteva dintre calitățile ei.

Mi-a plăcut că ești foarte harnică și am văzut că îți cunoști bine, bine meseria și faci lucrurile în ordinea corectă. Am văzut că ești foarte implicată și ești atentă la ce își doresc clienții”, i-a transmis șefa sub acoperire.

Citește și: Ioana Molnar, șocată de atitudinea uneia dintre angajatele sale. VIDEO Șef sub acoperire episodul 5

Antreprenoarea a hotărât că Denisa trebuie recompensată pentru perseverența și dedicarea față de meserie. Vezi în VIDEO-ul de mai jos ce surpriză i-a pregătit Ioana Molnar!

 

Urmărește Șef sub acoperire în avans, pe VOYO!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Șef sub acoperire

Articole pentru emisiune Șef sub acoperire

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni