• Emisiuni
  • Șef sub acoperire
  • Cine este Alex Filip, polițistul de la Antidrog devenit luptător K1 și manager de securitate la One Star Security

Cine este Alex Filip, polițistul de la Antidrog devenit luptător K1 și manager de securitate la One Star Security

Cine este Alex Filip, polițistul de la Antidrog devenit luptător K1 și manager de securitate la One Star Security

Alex Filip și-a făcut un nume în sporturile de contact, după o carieră strălucită în Poliție. Luptătorul K1 a intrat în lumea afacerilor, iar azi este manager de securitate al companiei „One Star Security”.

Până să ajungă să lucreze în domeniul privat, Alex Filip a fost angajat în structurile de forță ale statului. După un an la Poliția de Frontieră, Filip s-a înrolat în structurile de luptă împotriva crimei organizate, Serviciul Antidrog

A fost o perioadă foarte periculoasă, am participat la misiuni și la spețe foarte importante. Am arestat criminali, traficanți de droguri extraordinar de periculoși și am participat la capturi de droguri semnificative”, dezvăluie Alex Filip.

Lupta împotriva criminalității s-a intensificat în momentul în care pe piața din România au intrat etnobotanicele, așa-numite „droguri legale”. Consumul de substanțe aparent inofensive începuse să crească alarmant în rândul tinerilor și adolescenților, care nu cunoșteau pericolul real al acestora.

După o bună perioadă de timp au început să vină părinții la noi, în audiență, și ne cereau să le arestăm copiii, pentru că mor în casă”, a dezvăluit acesta.

Sportul de performanță i-a schimbat viața



Alex Filip s-a antrenat de mic pentru sportul de performanță. La 9 ani a fost introdus în lumea artelor marțiale de fratele lui mai mare. A început să câștige competiții, iar asta l-a determinat să continue. 

După vârsta de 30 de ani s-a apucat de kickboxing, sport care l-a dus pe cele mai importante arene sportive și în cele mai renumite ringuri. Prima sa partidă K1, împotriva unui luptător ucrainean stabilit în Germania, a fost legendară. Datorită victoriei răsunătoare de atunci (2014), numele său a ajuns cunoscut în toată lumea.

Acel KO a fost KO-ul anului 2014 în toată lumea. După două zile eram la emisiuni în America, în Australia, în Japonia. Devenisem viral fără să știu ce înseamnă acel cuvânt”.

Pasiunea pentru sport l-a determinat să deschidă o sală de kickboxing, unde antrenează copii pentru performanță. Însă, Alex Filip are câteva reguli pe care toți copiii trebuie să le respecte.

Nu au voie să se bată la școală, la locul de joacă. Trebuie să-și asculte părinții și profesorii. La sfârșit de semestru, toți sunt obligați să-mi aducă carnetele de note. Cine are medii sub 8 are o lună de zile să-și îndrepte notele, altfel nu mai vine la sală. Eu nu cresc bătăuși, cresc luptători”, a spus Alex Filip.

Manager de securitate la One Star Security

După ce a ieșit din serviciul structurilor de stat, Alex Filip a intrat în sectorul privat, unde activează ca director de securitate la One Star Security, o companie care asigură servicii de pază în domeniul securității feroviare.

Firma are 450 de angajați și are o vechime de peste 10 ani. Marea provocare a lui Alex Filip este să afle care sunt problemele de zi cu zi ale agenților care lucrează în companie. 

Vezi în VIDEO-ul de mai jos de ce a ales să intre sub acoperire!


Urmărește Șef sub acoperire în avans, pe VOYO!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Șef sub acoperire

Articole pentru emisiune Șef sub acoperire

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni