• Emisiuni
  • Șef sub acoperire
  • Șef sub acoperire 27 aprilie | Livia Baba curăță toaletele în locul angajatului. Ce nu s-a văzut la TV din episodul 12

Șef sub acoperire 27 aprilie | Livia Baba curăță toaletele în locul angajatului. Ce nu s-a văzut la TV din episodul 12

Șef sub acoperire 27 aprilie | Livia Baba curăță toaletele în locul angajatului. Ce nu s-a văzut la TV din episodul 12

Livia Baba, proprietara companiei BLA Shine, și-a lăsat familia pentru câteva zile pentru a lucra sub acoperire în propria companie. Antreprenoarea și-a continuat experimentul sub acoperire și la un punct de lucru de lângă Oradea, moment care nu s-a văzut la TV în emisiunea din 27 aprilie.

Livia Baba a insistat să inspecteze și un alt punct de lucru al companiei, sub deghizarea unei femei care își caută un loc de muncă. Aici l-a cunoscut pe Zoltan Tarsoly, un bărbat care lucrează la curățenie la un WC public de pe autostradă. Bărbatul, care e căsătorit și are doi copii, a pus-o pe ucenică la curățat toaletele. Nu e un gest lipsit de cavalerism, ci obiectul muncii sale. 

Maria Mureșan (Livia Baba) va trebui să se conformeze dacă vrea un job un cadrul companiei de curățenie.

Nu-mi place să curăț toaletele. O mai fac din când în când, că este o necesitate, dar nu o plăcere”, a spus Livia Baba doar pentru camerele de luat vederi.

Livia Baba descoperă lucruri neștiute despre Zoltan

Șefa sub acoperire a sesizat că Zoltan e foarte comunicativ, însă bărbatul încalcă procedurile companiei: nu e organizat, aruncă apa folosită la spălat toaletele pe asfalt, uită să curețe lavoarele și execută operațiunile haotic.

Bărbatul a fost șofer de camion vreme de 25 de ani, iar în această perioadă și-a distrus spatele. Zoltan trebuie să se opereze, însă până acum nu a făcut nimic pentru a-și proteja sănătatea. Ce este și mai îngrijorător, spune șefa, e că Zoltan nu știe să facă deloc curățenie. Asta o amuză pe Livia Baba, însă se gândește serios la rațiunile pentru care el a ajuns pe acest post.

O să verific dacă i s-a făcut sau nu instructajul, dar mai are nevoie de o rundă de instruire. Eu presupun că soția lui e mult mai implicată și lasă lucrurile pregătite, iar el, în tura lui, se ocupă doar de o mentenanță ușoară, fără se se implice prea mult în curățenie”, spune Livia Baba.

Totuși, proprietara companiei e plăcut surprinsă când află că Zoltan a avut grijă de 12 copii abandonați, pe care i-a luat, pe rând, în plasament. În fiecare an, de sărbători, se vede cu fiecare dintre ei și e foarte mândru că toți sunt oameni mari, la casa lor. Livia Baba a fost la fel de impresionată de povestea Roxanei Bria, angajata care are un copil cu autism.

Zoltan Tarsoly, chemat în biroul șefei

După ce a lucrat cot la cot cu Zoltan la curățat toaletele de pe autostradă, Livia Baba l-a chemat pe Zoltan la sediul central. Când l-a anunțat că ea a fost cea pe care a pus-o la muncă, bărbatul s-a emoționat maxim.

Șefa nu s-a ascuns să-i spună ce operațiuni nu execută bine. „Foloseați recipiente pentru soluții neinscripționate. La instructaj, sunt sigură, vi s-a transmis cum se folosesc soluțiile, din ce recipiente și că trebuie etichetate”, i-a transmis Livia Baba. 

Însă, antreprenoarea l-a lăudat pentru alte aspecte ale muncii sale, care sunt ireproșabile. De aceea, a hotărât că Zoltan merită să fie recompensat.

La ce s-a gândit Livia Baba – aflați în VIDEO-ul de mai jos!

 

Urmărește Șef sub acoperire în avans, pe VOYO!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Șef sub acoperire

Articole pentru emisiune Șef sub acoperire

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni