Rux, ferm convinsă că se va descurca în jungla din Republica Dominicană: „Spartan până la capăt”

Înainte de a păși în jungla din Republica Dominicană, acolo unde va fi nevoită să se adapteze condițiilor extreme, Rux a dezvăluit motivul pentru care a acceptat marea provocare. Iată ce lucruri îi vor lipsi creatoarei de conținut:

Rux se numără printre cei 12 concurenți care s-au aventurat în jungla din Republica Dominicană, acolo unde vor fi nevoiți să se descurce cu preparate culinare greu de mirosit sau de gustat, dar și să se ferească de animale sau insecte extrem de periculoase.

„Am acceptat provocarea sunt celebru, scoate-mă de aici pentru că este ceva nou pentru mine și am vrut cumva să experimentez și partea asta a vieții pentru că în ziua de azi nu prea ai șansa să trăiești atât de izolat și în condițiile alea. 

Am vrut să văd cum sunt eu ca om în lipsa confortului penrru că sigur sunt altcineva! Vreau să văd dacă sunt un om nașpa sau un om mișto”, a dezvăluit Rux.

Este mai mult ca sigură de faptul că va fi nevoită să se confrunte cu situații extrem de dificile, dar are multă încredere în propriile puteri. Printre altele, creatoarea de conținut a specificat că îi vor lipsi animalele de companie în timpul competiției.

„Cu siguranță o să fie multe momente dificile în competiție, dar nu neapărat legat de ceva ce îmi lipsește de acasă, pentru că nu sunt genul.

Eu sunt omul care trebuie să controleze totul și trebuie să știu tot timpul ce se întâmplă.

Mâncarea cred că o să îmi lipsească cel mai mult. Dacă îmi e foame și sunt nemâncată, sunt agitată, sunt nervoasă, fac crize.

Eu în general mă înțeleg bine cu lumea pentru că sunt un om normal, liniștit, nu am arfe. Depinde de ei! Eu cred că o să fie decent.”

VEZI MAI MULTE ÎN CLIPUL VIDEO DE MAI SUS

Show-ul începe în curând la PRO TV și vă fi disponibil în avans pe VOYO.

Sunt celebru, scoate-mă de aici! – Jungla te cheamă!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

Articole pentru emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni