• PRO TV
  • (P) Caserole din carton, trainice, la Snick Ambalaje sunt disponibile

(P) Caserole din carton, trainice, la Snick Ambalaje sunt disponibile

(P) Caserole din carton, trainice, la Snick Ambalaje sunt disponibile

Felul în care ne raportăm zi de zi la calitatea servicilor de orice tip care ne sunt livrate nu ar trebui sa ne lase indiferenți. Fie ca mergem la supermarket sau într-un restaurant mai luxos, cerem atenție și servicii pe măsura banilor pe care îi cheltuim. Vorba aceea: cere calitate și plătește pentru ea. 

Produsul în sine poate fi valoros, poate arăta bine, ne poate încânta ochii, dar dacă modalitatea de prezentare nu este adecvată parcă rămânem cu un gust amar și vom ocoli pe viitor acel loc. 

Ambalajul poate spune multe despre felul în care firma respectivă își respectă clienții. 

Ambalaje din carton pentru o livrare sustenabilă și în siguranță

Putem lua ca și exemplu livrarea sortimentelor de mâncare atunci când suntem prea ocupați să ne pregătim singuri hrana și apelăm la livrarea de la domiciliu. Ne vom da seama imediat dacă sortimentele de mâncare au fost aranjate în niște caserole trainice, care au menținut mâncarea în forma în care a fost pusă. 

Desigur, pe piața de consum sunt mulți furnizori de ambalaje, dar nu toți respectă normele în vigoare, respectiv retragerea din circuit a ambalajelor sau a tacâmurilor din plastic, preferând să le utilizeze în continuare.  

Pentru a nu avea surprize neplăcute la livrare, indiferent de cantitatea comandată, este bine să apelați la acele firme care țin cont și de acest aspect. Una dintre acele companii care țin cont și de sustenabilitate, dar și de investirea în ambalaje biodegradabile este Snick Ambalaje, care poate fi găsită pe pagina oficială snick-ambalaje.com

Ambalaje de unică folosință, la doar un click distanță 

Snick Ambalaje s-a aliniat cu succes noilor tendințe de pe piața de consum, reușind să aibă în portofoliu doar clienți mulțumiți de calitatea ambalajelor livrate. 

Într-adevăr, pe pagina sa se poate găsi un sortiment mai mult decât diversificat de ambalaje de unică folosință, menit să satisfacă cerințele celor din HoReCa, respectiv restaurante, cafenele, pizzerii, cofetării, evenimente și recepții, catering și street food. 

În plus, oferă și o sacoșă cu mostre gratuite din ambalajele pe care intenționați să le comandați. Așa este firesc, ca acestea să fie testate întâi, pentru a le putea măsura felul în care rezistă la diferite condiții de temperatură, dar și la transport. 

Caserole din carton pentru catering și street food 

Printre cele mai comandate ambalaje, folosite frecvent în domeniul HoReCa se numără și caserolele din carton, necesare ambalării diverselor sortimente de mâncare care vor fi livrate la pachet. 

Acestea pot fi fabricate din carton sau bambus, cu inovația kraft natur, pot fi albe, transparente sau negre, de dimensiuni mai mari sau mai mici, ca cele pentru noodles de exemplu. Majoritatea sunt prevăzute cu capac pentru menținerea mâncării în siguranță până la destinație. 

Forma lor diferă, pot fi pătrate, rotunde sau dreptunghiulare. Caserolele pot suporta temperaturi cuprinse între minus 40 grade Celsius la plus 120 grade Celsius. Caserolele se pot folosi și în cuptorul cu microunde, în siguranță. Sortimentele diverse le fac compatibile cu o varietate mai mare de întrebuințări. 

Pentru mai multe detalii privind ambalajele de unică folosință consultați pagina oficială. 

Contact: [email protected]  

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni