• Emisiuni
  • SuperStar România
  • Raluka, interviu LA PERETE! Jurata de la SuperStar, cu sinceritate despre sine: „Sunt acră la prima vedere”

Raluka, interviu LA PERETE! Jurata de la SuperStar, cu sinceritate despre sine: „Sunt acră la prima vedere”

Raluka, interviu LA PERETE! Jurata de la SuperStar, cu sinceritate despre sine: „Sunt acră la prima vedere”

În vârstă de 31 de ani, Alexandra Raluca Nistor, cunoscută sub numele de scenă Raluka, este printre cele mai în vogă cântăreațe de muzică dance-house din România. 

Raluka a atras atenția publicului larg în primăvara anului 2008, când a câștigat Marele Trofeu al Festivalului Internațional de Muzică Ușoară „George Grigoriu”. De-a lungul timpului, artista a reușit să cucerească topurile cu melodii precum „I Like (The Trumpet)”, „Love You”, „Out Of Your Business”.



În prezent, cântăreața participă în calitate de jurat în show-ul SuperStar și a oferit un interviu exclusiv pentru PRO TV PLUS, în care a trebuit să răspundă la cele mai neașteptate întrebări. 

Fiind pusă în situația de a-și face „o prezentare care doare”, Raluka a răspuns: „Impulsivă, încăpățânată și acră la prima vedere. Iar când a fost vorba despre lucrurile frumoase, cântăreața a spus că se consideră talentată, ambițioasă și prietenoasă. 

Raluka a vorbit și despre noul său proiect - SuperStar, despre care spune că reprezintă pentru ea o provocare. 

„Sunt noi începuturi, pentru că nu am mai făcut asta până acum. Apuc să mă descopăr și eu în felul ăsta. Îmi dau seama că trebuie să fiu mai încrezătoare și că ceea ce știam eu despre mine e bine”. 

„Trebuie neapărat să vă uitați la această emisiune pentru că veți descoperi tinere talente într-un fel în care nu le-ați văzut până acum. Veți râde foarte, foarte mult cu noi. Asta e foarte important. Cu siguranță o să vă placă, așa cum ne place și nouă”, a mai adăugat ea. 

Toate răspunsurile pe care le-a oferit Raluka le găsiți în materialul video de mai jos:

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune SuperStar România

Articole pentru emisiune SuperStar România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni