• Emisiuni
  • SuperStar România
  • Tea Vișan i-a făcut să râdă în hohote pe jurații SuperStar. Raluka: “Ești un personaj genial!”

Tea Vișan i-a făcut să râdă în hohote pe jurații SuperStar. Raluka: “Ești un personaj genial!”

Teodora Vișan are 24 de ani și este din Cluj. I-a plăcut să cânte de mică și i-a fost descoperit talentul la grădiniță. Din clasa I până la 8 ani a cântat într-un cor. 

Din clasa a IX-a a studiat canto muzică ușoară, la privat. Tatăl ei e antreprenor, a cântat și el, dar  de plăcere, iar mama e psiholog. Are un frate mai mic. Se înțelege foarte bine cu părinții și spune că ei au încurajat-o să continue cu muzica și au împins-o mereu de la spate. 

La liceu a ales ca specializare științele naturii, iar la facultate a optat pentru profil economic. Spune că nu-și dorește un job de birou. E o fire artistică, îi place să se manifeste prin muzică, dans, make-up și are chiar și canal de Youtube. Acolo postează clipuri despre make-up, nutriție, sport și pole fitness. A urmat cursuri de pole fitness acum 3 ani. I-a zis o prietena că face dans la bară și a tentat-o și pe ea. A avut și un spectacol artistic de pole. 

Cel mai mult îi place să fie pe scenă când nu este într-un concurs. Se simte puțin închistată când performance-ul ei este judecat.

Cel mai nebunesc lucru pe care l-a făcut a fost să facă autostopul în miezul nopții ca să ajungă la un festival în Germania.

Momentan are o trupă: “Dirty Shirt”. Ea este în echipa de backing vocals. Cu ei a cântat pe Arena Națională, la Radio Guerilla și la Rock FM. 

E obsedată de ce mănâncă. Are “eating disorder” pentru că îi place să mănânce. A început să se îngrașe încă de la grădiniță și a avut mereu oscilații de greutate. 

Ea era rățușca cea urâtă în generală, până în clasa a IX-a când a slăbit. A fost și victim bullying-ului, lucru care a afectat-o enorm. I se spunea că nu poate să fie cântăreață pentru că este grasă. Acum are mare grijă ce mănâncă, merge la sală și face sport constant.

În viitor își dorește să aibă succes cu canalul de Youtube și să ajungă influencer. Vrea să rămână în continuare cu trupa ei, Dirty Shirts.

Vezi prestația Teodorei în materialul VIDEO de mai sus

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune SuperStar România

Articole pentru emisiune SuperStar România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni