• Emisiuni
  • SuperStar România
  • Denis Ianc a venit la SuperStar în speranța că viața sa se va schimba. “Mi-a plăcut de când te-am văzut”

Denis Ianc a venit la SuperStar în speranța că viața sa se va schimba. “Mi-a plăcut de când te-am văzut”

Denis Ianc are 30 de ani și a studiat arhitectură în Huddersfield (UK). A fost pasionată de muzică încă de mică însă nu a fost susținută de către părinți . Deși își dorea să facă Școală de Muzică, părinții au sfătuit-o să facă Liceul de Arhitectură. Aceștia lucrau atunci că desenatori tehnici așa că li s-a părut normal să o direcționeze pe fiica lor în aceeași zona.

La 21 de ani s-a hotărât să plece să studieze arhiectura în Anglia așa că a făcut un împrumut de la statul englez pe care trebuia să îl plătească la finalul studiilor.

Facultatea de Arhitectură este una dintre cele mai grele iar cea din Anglia nu este diferită. Acum, după ce a absolvit  13 ani de studiu s-a gândit că nu mai vrea să continuie pe acest drum. Își dorește să se facă creative 3d animator și să facă grafică pentru jocuri și filme de animație. Că să se descurce cu banii, a lucrat 4 zile pe săptămâna într-un restaurant.

ÎI place foarte mult să fie în centrul atenției , să fie admirată, să fie pe scenă. A făcut 5 ani de street dance și a participat la concursuri unde a câștigat ceva premii până în acest moment.

În timpul liber face machete la clădiri, unele fiind extrem de mici așa că este nevoie să lucreze cu penseta. Îi place munca migăloasă.

O să fie cea mai impunătoare experiență pentru ea pentru că nu a mai cântat până acum în față unui public numeros. Se pregătește de 5 ani pentru acest lucru și speră să fie cea mai frumoasă experiență de acest gen.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune SuperStar România

Articole pentru emisiune SuperStar România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni