• Emisiuni
  • SuperStar România
  • A cântat o melodie de-a lui Justin Bieber, dar nu a impresionat. Cum a reușit Călin Lupea să treacă în etapa următoare

A cântat o melodie de-a lui Justin Bieber, dar nu a impresionat. Cum a reușit Călin Lupea să treacă în etapa următoare

Călin s-a născut la Brașov, dar și-a petrecut cea mai mare parte din viață în Statele Unite. La vârstă de 1 an jumate, s-a mutat împreună cu familia sa în Canada. Tatăl lucra din ‘99 pe vase de croazieră ca tehnician la aparatură din cazinouri. Era greu, pentru că avea deplasări foarte lungi, de câte 6 luni pe an. Decizia plecării a venit pentru că părințîi își doreau să petreacă mai mult timp ca familie, mai ales odată cu venirea lui Călin pe lume. Din 2006, s-au stabilit în Canada, iar tatăl a început să lucreze într-un laborator unde se testau jocurile și aparatele din cazinouri. În State, au ajuns după ce inițal au fost în vacanță, în vizită la niște prieteni de familie. La compania unde lucra unul dintre ei, se căutau oameni pe domeniul IT și dintr-o glumă tatăl sau a trimis CV-ul, a fost acceptat și la un an distanță a fost angajat ca specialist IT.

Călin a fost înscris de părinți la cursurile teatrului comunitar la vârstă de 9 ani, pentru că își doreau că acesta să aibă activități extrașcolare și profesorul de muzică de la școală unde învață Călin i-a îndrumat către teatru. Călin povestește că la început nu i-a surâs ideea, dar ajungând să meargă la activitățile de acolo, a început să îi placă foarte mult. Tatăl său îl ducea mereu la cursuri și așa a ajuns să fie și el cooptat în echipa artistică, pentru că se căutau mai multe persoane pentru rolurile secundare. Cei doi au ajuns să joace împreună în 2 spectacole, tatăl având un rol mai micuț.

Apoi, în clasa a șaptea, Călin a fost transferat la un colegiu de arte și muzică, acolo s-a dezvoltat foarte mult. A intrat la unul dintre cele mai renumite licee de muzică din zona, unde concurența este de 400 de candidați pe un loc. A fost o mare reușită că a ajuns să studieze aici. Spune că ar vrea să continue direcția artistică, studiind pe mai departe muzică. Părinții îl susțîn foarte mult, îl încurajează în tot ce face, ei au fost chiar cei care l-au înscris. Mama este casnică în prezent, dar are specializare în estetică.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune SuperStar România

Articole pentru emisiune SuperStar România

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni