Corina Sucarov, demonstrație de creativitate și originalitate: "A fost un moment de visare"!

Corina Sucarov, în vârstă de 30 de ani, este din Tulcea, însă locuiește în București de aproximativ 12 ani. A urcat pe scena SuperStar și a făcut spectacol, nu doar datorită melodiei interpretate, ci și al stilului atipic pe care îl are. 

Corina Sucarov are 30 de ani și multe povești de spus. A sosit în București să studieze Dreptul, încurajată de mama sa, care întotdeauna și-a dorit ca fiica ei "să aibă o meserie serioasă". Corina a participat la prezentări de modă atât în România, cât și în străinătate și nu este străină podiumurilor. 

Nu doar moda i-a câștigat interesul, ci și muzica. De când era mică a simțit că este atrasă de cântat, iar din 2016 a început să studieze și să învețe să cânte la diferite instrumente.

Ajunsă pe scena SuperStar, îmbrăcată într-o ținută creată chiar de cătrea ea dintr-o draperie, după cum a mărturisit, Corina i-a uimit pe jurați prin originalitate. După ce au auzit melodia interpretată de Corina, jurații s-au întrecut în laude.

"Mi s-a părut fantastic, a fost un moment de visare, foarte mișto ceea ce faci", a exclamat Smiley. Raluka a completat: "Cred că ești singura persoană care a reușit să îmi facă pielea de găină doar când respiri", iar Carla's Dreams a conchis: "Tu ești pauza muzicală a muzicii".

Vezi momentul Corinei Sucarov în materialul video de mai sus 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Articole pentru emisiune SuperStar România

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni