• Emisiuni
  • SuperStar România
  • Alessandro Mucea, Alexandru Precup, Maria Jugănaru și Romina Apostol luptă în marea finală SuperStar România!

Alessandro Mucea, Alexandru Precup, Maria Jugănaru și Romina Apostol luptă în marea finală SuperStar România!

Alessandro Mucea, Alexandru Precup, Maria Jugănaru și Romina Apostol luptă în marea finală SuperStar România!

Au venit la preselecții cu un vis ce părea extrem de departe. Cu fiecare etapă au muncit tot mai mult și au pregătit momente memorabile. 

Au reușit să câștige încrederea juraților, dar și a celor de acasă. Au fost votați și au ajuns până aici. Acum le-a mai rămas doar un pas până când visul poate deveni realitate. Alessandro Mucea, Alexandru Precup, Maria Jugănaru și Romina Apostol sunt cei patru concurenți care luptă pentru titlul de SuperStar!

De la 20:30, fiecare dintre cei patru concurenți va urca pe scenă de câte trei ori. Două dintre piese le vor interpreta singuri și una alături de o super vedetă. Alessandro o va avea lângă el pe AMI, Alexandru pe Irina Rimes, Maria pe EMAA și Romina pe Liviu Teodorescu.

După o săptămână intensă cu multe repetiții, concurenții sunt pregătiți să ofere un show de neuitat care să îi convingă pe cei de acasă că merită voturile și încrederea lor. Unul singur va câștiga! 

Smiley, Raluka, Marius Moga și Carla’s Dreams, cei patru jurați ai show-ului au încrederea că în această seară se vor bucura de un spectacol incredibil și că îi vor vedea pe concurenți punând în aplicare toate sfaturile primite până acum. 

Cine va deveni următorul #superstar al României și va pleca acasă cu cel mai mare premiu pus la bătaie într-un concurs de talente, de 1 milion de lei? Au rămas doar câteva ore până când această întrebare își va găsi răspunsul. 

Puterea le va aparține, și de această dată, doar celor de acasă. După ce Theo Rose va da ”START VOT”, aceștia își pot vota favoriții prin sms, la numărul 1264 sau online pe voteazasuperstar.protv.ro. 

Nu ratați, de la 20:30, marea finală a emisiunii SuperStar România!  

SuperStar România – Legenda începe aici

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Articole pentru emisiune SuperStar România

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni