• Emisiuni
  • Survivor România
  • Survivor All Stars 14 mai 2024 - Zanni, împotriva lui Andrei Ciobanu! Cei doi lovesc cu vorbele mai dur ca niciodată: “Nu am făcut decât să îl demasc! Și noi suntem inteligenți, poate suntem un pic mai inteligenți ca el!”

Survivor All Stars 14 mai 2024 - Zanni, împotriva lui Andrei Ciobanu! Cei doi lovesc cu vorbele mai dur ca niciodată: “Nu am făcut decât să îl demasc! Și noi suntem inteligenți, poate suntem un pic mai inteligenți ca el!”

În ediția de pe 14 mai 2024 a emisiunii Survivor All Stars au mai rămas doar șapte concurenți în lupta pentru trofeu și  pentru marele premiu.

Începe o nouă săptămână în care confruntarea va fi mai puternică decât oricând. Cei șapte combatanți vor reveni pe traseu pentru a lupta pentru rolul de căpitan, dar și pentru a da totul într-un joc pentru recompensă.

Mai mult, Zanni s-a întors de pe Insula Exilului și a reintrat în competiție. Cum era de așteptat, stârnește controverse. Andrei Ciobanu  e unul dintre cei care i-au fost rivali. Și se pare că rămâne pe această poziție.

Zanni: Cal troian, bă! Bă, nu ne comparăm noi doi! Unul dintre Războinici a primit a doua șansă și unul din Faimoși. Noi am primit-o că s-a accidentat Ana, vărul meu! (...) Eu nu vorbesc despre prietenii mei, despre frații mei de acasă cum vorbești tu! Nu am jucat cum ai jucat tu!
Andrei Ciobanu: Este că eu de-a lungul competiției nu am făcut decât să îl demasc pe Zanni și să îi arăt faptul că și noi înțelegem ce încearcă el să facă, și noi suntem inteligenți, poate mult mai inteligenți decât el, pentru că noi am avut o altfel de viață.

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

EDIȚIA INTEGRALĂ POATE FI URMĂRITĂ PE VOYO

FOTO: SURVIVOR ALL STARS

FOTO: CAPTURĂ PRO TV 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Survivor România

Articole pentru emisiune Survivor România

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni